Αρχική Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Λουκέτο από το δήμο Χερσονήσου σε παράνομα «Rent a Moto»

Λουκέτο από το δήμο Χερσονήσου σε παράνομα «Rent a Moto»

Celestyal Cruises

Σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Χερσονήσου για την οριστική αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος της ανεξέλεγκτης εκμίσθωσης και κυκλοφορίας τρίτροχων και τετράτροχων οχημάτων (γουρούνες) στο Δήμο.

Το δημοτικό συμβούλιο Χερσονήσου, προχώρησε στη λήψη μιας σειράς ολοκληρωμένων μέτρων για την ουσιαστική και πλήρη αντιμετώπιση του φαινομένου. «Τα μέτρα αυτά είναι πλήρως επεξεργασμένα, βάσιμα νομικά και οδηγούν σε αποτελεσματικές λύσεις. Βασική προϋπόθεση, όμως, για να υπάρξει αποτέλεσμα είναι η πολιτική βούληση που πρέπει να επιδείξουν οι εμπλεκόμενοι αρμόδιοι κρατικοί φορείς», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμος.

Η Δημοτική Αρχή, προχώρησε στη σφράγιση των καταστημάτων εκμίσθωσης μοτοποδηλάτων –μοτοσυκλετών άνω των 50 κ.ε., είτε επειδή δεν είχαν άδεια λειτουργίας, είτε επειδή παραβίαζαν στην πράξη τους όρους λειτουργίας της σχετικής άδειας.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, επίκειται η έκδοση κανονιστικής πράξης της Δημοτικής Αρχής, η οποία θα καθορίζει το πλήρες πλαίσιο ίδρυσης και λειτουργίας των επιχειρήσεων εκμίσθωσης μοτοποδηλάτων και ποδηλάτων – μοτοσυκλετών άνω των 50 κ.ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.