Αρχική Αεροπορικά Νέα Air Transat: 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα, συνδέοντας με απευθείας πτήσεις...

Air Transat: 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα, συνδέοντας με απευθείας πτήσεις την Αθήνα με τον Καναδά

Η Air Transat είναι η κορυφαία αεροπορική εταιρεία διακοπών του Καναδά και μία θυγατρική εταιρεία της Transat A.T. Ιnc. Με ένα στόλο από περίπου είκοσι Airbus αεροσκάφη, αποκτηθέντα τα τελευταία 25 έτη, η Air Transat, στην κατηγορία της, είναι μία από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες, λόγω των εξαιρετικών προσφερόμενων υπηρεσιών, τις προσιτές τιμές, την περιβαλλοντική της συνείδηση και την ασφάλεια των πτήσεών της.


Εποχικά η Air Transat πετάει προς σχεδόν 60 προορισμούς σε πάνω από 25 χώρες, και αποτελεί έναν κορυφαίο αερομεταφορέα μεταξύ Καναδά και Ευρώπης, τόσο κατά την περίοδο του καλοκαιριού, όσο και κατά τη διάρκεια τού χειμώνα. Η Air Transat είναι η μόνη αεροπορική εταιρία που προσφέρει 70 πτήσεις από τον Καναδά σε δύο συγχρόνως ευρωπαϊκές πόλεις, στην ίδια πτήση, ενώνοντας τον Καναδά με πάνω από 30 πόλεις της Ευρώπης. Με διαχρονική παρουσία και στις δύο αγορές, η Air Transat, άνετα υπερβαίνει κάθε χρόνο τις προσδοκίες των 3 εκατομμυρίων επιβατών της. Εγγεγραμμένη  από το 2008 στο διεθνές πρόγραμμα IOSA, η Air Transat είναι επίσης πρωτοπόρος στον τομέα της ασφάλειας.
H Air Transat συγκαταλέγεται μεταξύ των αερομεταφορέων που έχουν πιστοποιηθεί με τον Επιχειρησιακό Έλεγχο Ασφάλειας της ΙΑΤΑ. Το πρόγραμμα IOSA ξεκίνησε το 2003 και αξιολογεί, με αυστηρότατους κανόνες, τη διαχείριση του επιχειρησιακού συστήματος, και τον εν γένει έλεγχο των αεροπορικών εταιρειών, σχετικά με τις πτητικές λειτουργίες, τον επιχειρησιακό έλεγχο, τις αναφορές πτήσης, την οργάνωση, συντήρηση, επιδιόρθωση και γενική επισκευή των αεροσκαφών, τις λειτουργίες καμπίνας, την επίγεια εξυπηρέτηση και την όλη διαχείριση και ασφάλεια των φορτίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ TRANSAT A.T. INC.
Η Transat A.T. Inc. είναι ένας πλήρως κάθετα οργανωμένος “tour operator” που ειδικεύεται στα ταξίδια διακοπών. Είναι ένας από τούς μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς στον κόσμο, παρέχοντας υπηρεσίες στους επιτόπου προορισμούς, συμμετέχοντας ενεργά στην ξενοδοχειακή υποδομή με ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής τουριστικών υπηρεσιών.
Η εταιρεία, πού εδρεύει στο Μόντρεαλ, έχει περίπου 6.500 υπαλλήλους και 19 εταιρείες, όλοι και όλες στην υπηρεσία της τουριστικής και αερομεταφορικής βιομηχανίας των Καναδά, Γαλλίας, Μεγάλης Βρετανίας, Ολλανδίας, Ελλάδας, Ηνωμένων Πολιτειών,  Μεξικού και Δομινικανής Δημοκρατίας.
Η Transat είναι μία δημόσια επιχείρηση, πολυμετοχική και εισηγμένη από το 1987 στο Χρηματιστήριο του Τορόντο με μετόχους κυρίως Καναδούς.  Η εταιρεία, το 2010, είχε ένα κύκλο εργασιών ύψους 3,5 δισ. δολαρίων.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.transat.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.