Αρχική Τουρισμός Τουριστικό πρόγραμμα στη Χαλκιδική για τους «55 Plus»

Τουριστικό πρόγραμμα στη Χαλκιδική για τους «55 Plus»

Το πρόγραμμα αποτελείται από 5 θεματικές προτάσεις

Πρόγραμμα με τίτλο «55 Plus» προωθεί ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω, με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών, που έχουν συμπληρώσει τα 55 τους χρόνια, το οποίο θα πραγματοποιείται σε ετήσια βάση κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου, των Χριστουγέννων, του Χειμώνα και της Άνοιξης.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 5 θεματικές προτάσεις, οι οποίες εστιάζουν σε προώθηση ειδικών μορφών τουρισμού, όπως ο αγροτουρισμός, ο οινοτουρισμός, η γαστρονομία, τα ήθη, τα έθιμα, η παράδοση, ο ιστορικός τουρισμός, οι προσκυνηματικές περιηγήσεις, κλπ.

Απευθύνεται σε ειδικό κοινό, προερχόμενο από την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες ευρωπαϊκές αγορές, το οποίο προσκαλείται να επισκεφθεί την περιοχή μέσα από ειδικά και χαμηλού κόστους προγράμματα διακοπών.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 32 τοπικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, καταλύματα, restaurants, οινοποιεία, τουριστικά γραφεία, παραγωγοί πρωτογενούς τομέα, κλπ.), οι οποίες για μία ακόμα φορά ενώνουν τις δυνάμεις τους κάτω από την ομπρέλα του Οργανισμού, ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο θέμα της προβολής του προορισμού και της προώθησης των πωλήσεων.

Το εν λόγω πρόγραμμα θα διοχετευθεί άμεσα στις προαναφερόμενες αγορές μέσω των τουριστικών γραφείων / μελών του Οργανισμού, ενώ η επίσημη έναρξή του (την 1η Οκτωβρίου) θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα.

«Η περιοχή του Άθω και του Αριστοτέλη, μέσα από την εκπόνηση του προγράμματος 55 Plus, αναδεικνύει τις μοναδικότητες και την ιδιαιτερότητά της, προωθεί όλες τις τουριστικές της μορφές και αποδεικνύει ότι αποτελεί προορισμό διακοπών με 12μηνη διάρκεια. Το κουβάρι της προώθησης αυτής της σπάνιας σε ιστορία και δυνατότητες περιοχής ξετυλίγεται, φέρνοντας στο φως πτυχές ανθρώπινων δραστηριοτήτων, που μέχρι τώρα παρέμεναν άγνωστες, επ’ ωφελεία πάντα του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας» δήλωσε ο . Γραμματέας του Οργανισμού και Υπεύθυνος Τουριστικών Προγραμμάτων, κ. Γιώργος Ροδοκαλάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.