Αρχική Εκθέσεις Ο Χάρτης των Γεύσεων γιορτάζει τα 10 του χρόνια

Ο Χάρτης των Γεύσεων γιορτάζει τα 10 του χρόνια

Σημειώστε τις ημερομηνίες
Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012
Ο Χάρτης των Γεύσεων γιορτάζει τα 10 του χρόνια

Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012: αυτές είναι οι ημερομηνίες του 10ου ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ που θα διοργανωθεί όπως κάθε χρόνο από τη Wine Plus στην Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πως και η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα δύσκολη για όλους όσους ασχολούνται με το κρασί στην Ελλάδα. Είναι όμως εξίσου σίγουρο ότι ειδικά σε τέτοιες περιόδους είναι σημαντικό να αντιτάσσουμε στην κρίση ένα αισιόδοξο μήνυμα.

Αυτό το μήνυμα, όπως ενσαρκώνεται από το ελληνικό κρασί και τους δημιουργούς του, θα μεταφέρει ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ 2012, ο οποίος, ως η ετήσια συνάντηση του κόσμου του κρασιού στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος επαγγελματιών και καταναλωτών, που κάθε χρόνο τον περιμένουν με ανυπομονησία.

ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ σημαίνει ένα ποιοτικό σαββατοκύριακο αφιερωμένο στο κρασί. Σημαίνει:
μεγάλη ποικιλία κρασιών και αποσταγμάτων προς γευστική δοκιμή, με εκπροσώπηση των περισσότερων αμπελουργικών περιοχών της Ελλάδας και πολλών ξένων χωρών,
ενημέρωση για τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του κρασιού, καθώς κάθε χρόνο φιλοξενούνται οι πρώτες εμφανίσεις καινούργιων οινοποιών,
οινικά αξεσουάρ και βιβλία για το κρασί και τη γαστρονομία,
πρωτότυπες, εξειδικευμένες παρουσιάσεις, σεμινάρια και διαλέξεις.

Φέτος συγκεκριμένα, η έκθεση θα γιορτάσει τη 10η διοργάνωσή της με καινοτόμες πρωτοβουλίες και προτάσεις. Έτσι για πρώτη φορά, στο shop της θα πωλούνται και κρασιά, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να αποκτήσουν άμεσα ορισμένες από τις φιάλες που θα έχουν μόλις δοκιμάσει.

Προτείνοντας γευστικές δοκιμές σε καλαίσθητο, ευχάριστο, πολιτισμένο περιβάλλον ο Χάρτης των Γεύσεων, σημείο συνάντησης τόσο για τους οινόφιλους όσο και για τους επαγγελματίες του χώρου από ολόκληρη την Ελλάδα, ετοιμάζεται με μεγάλη προσοχή για να υποδεχθεί εκθέτες και επισκέπτες.

Πληροφορίες: τηλ. 2310 888311, info@wineplus.gr,  HYPERLINK “http://www.wineplus.gr/” www.wineplus.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.