Αρχική Κρουαζιέρες Εσείς επιλέξτε τον προορισμό και οι Royal Caribbean Cruises και Celebrity Cruises...

Εσείς επιλέξτε τον προορισμό και οι Royal Caribbean Cruises και Celebrity Cruises θα κάνουν τις διακοπές των ονείρων σας πραγματικότητα

Μεσόγειος, Σκανδιναβία, Ρωσία ή Καραϊβική.
Εσείς επιλέξτε τον προορισμό και οι Royal Caribbean Cruises και Celebrity Cruises θα κάνουν τις διακοπές των ονείρων σας πραγματικότητα.

Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ και οι Royal Caribbean Cruises & Celebrity Cruises δεν θα μπορούσαν παρά να σας προσφέρουν τις καλύτερες επιλογές κρουαζιέρας για την Ευρώπη και την Καραϊβική με τα πιο σύγχρονα και άνετα κρουαζιερόπλοια, όπως τα Mariner of the Seas, Liberty of the Seas, Celebrity Silhouette, Celebrity Constellation, Brilliance of the Seas, καθώς επίσης και τα ολοκαίνουργια και υπερσύγχρονα Oasis of the Seas & Allure of the Seas.
 
Πιο συγκεκριμένα, στις 14, 22, 28 Ιουλίου και στις 04, 11, 18, 25 Αυγούστου, το Mariner of the Seas θα πραγματοποιήσει 8ήμερες κρουαζιέρες με αφετηρία την Τσιβιταβεκια της Ρώμης και ενδιάμεσους σταθμούς στην ιστορική Γένοβα με τα εντυπωσιακά αξιοθέατα, στη Κορσική, το τέταρτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, στη καλλιτεχνική Βαρκελώνη, στην εξωτική Πάλμα ντε Μαγιόρκα και τη μαγευτική Τυνησία. Οι τιμές για δίκλινη, εσωτερική καμπίνα ξεκινούν από 690 ευρώ.
 
Επίσης, το Liberty of the Seas, με ημερομηνίες αναχώρησης στις 14, 21, 28 Ιουλίου & 04, 11, 18, 25 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει 8ήμερες κρουαζιέρες με αφετηρία τη Βαρκελώνη και ενδιάμεσους σταθμούς στην Τουλόν της Προβηγκίας, τη Νίκαια, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν τις γραφικές γκαλερί με τους εξαιρετικούς πίνακες, την Πίζα και την ιστορική Φλωρεντία με τα σπουδαία μνημεία και τη μοναδική πινακοθήκη Uffizi, τη Ρώμη και τη Νάπολη, όπου οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην αρχαία πόλη της Πομπηίας και στο κοσμοπολίτικο Κάπρι. Οι τιμές για εσωτερική δίκλινη καμπίνα ξεκινούν από 660 ευρώ.
 
Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία υπόσχεται να σας προσφέρει η Celebrity Cruises με το Celebrity Silhouette και το Celebrity Constellation, με κρουαζιέρες 13 ημερών σε Ιταλία &  Κροατία και Σκανδιναβία & Ρωσία αντίστοιχα. Αναλυτικότερα, το Celebrity Silhouette θα αναχωρήσει από την μαγευτική Βενετία και θα επισκεφτεί τη Ραβέννα, το Σπλίτ, τη Βαλέτα της Μάλτας, τη Σικελία, το κοσμοπολιτικο Καπρι, τη Ρώμη, το Κότορ στο Μαυροβούνιο κα το Ντουμπρόβνικ, πριν καταλήξει και πάλι στη Βενετία. Η τιμή για δίκλινη εσωτερική καμπίνα ξεκινά από 780 ευρώ. Από την άλλη το Celebrity Constellation, με ημερομηνίες αναχώρησης στις 19 & 31 Ιουλίου και 12 & 24 Αυγούστου, θα ξεκινήσει το ταξίδι του από το Άμστερνταμ για να επισκεφτεί το Βερολίνο, την Στοκχόλμη, το Ελσίνκι, την Αγία Πετρούπολη, το Ταλίν και την Κοπεγχάγη. Η τιμή για δίκλινη εσωτερική καμπίνα ξεκινά από 660 ευρώ.  
 
Για όσους θέλουν να ζήσουν διαφορετικές διακοπές και να εξερευνήσουν σπάνιους προορισμούς το Brilliance of the Seas είναι η ιδανική επιλογή, καθώς προσφέρει 8ήμερες κρουαζιέρες στα Νορβηγικά φιορδ, δίνοντας την ευκαιρία στους επιβάτες να απολαύσουν τις μαγευτικές εικόνες και τα πρωτόγνωρα τοπία της Νορβηγίας. Με ημερομηνίες αναχώρησης στις 28 Ιουλίου και τις 25 Αυγούστου, το κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρήσει από την Κοπεγχάγη και θα επισκεφτεί το Όσλο, το Στάβανγκερ, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Νορβηγίας, το Αλεσουντ, μια πόλη με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και παραμυθένιες εικόνες, το Γκειράνγκερ, ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ομορφότερα φιόρδ της Νορβηγίας και το Μπέργκεν, με τον μεσαιωνικό πύργο Χαάκεν Χωλ και τα χαλικόστρωτα μονοπάτια πριν επιστρέψει και πάλι στην Κοπεγχάγη. Οι τιμές για εσωτερική δίκλινη καμπίνα ξεκινούν από 600 ευρώ.
 
Και τέλος, για όσους το όνειρό τους είναι οι πολυτελείς διακοπές στην εξωτική Καραϊβική, το Oasis of the Seas και το Allure of the Seas, σύγχρονα αρχιτεκτονικά επιτεύγματα, έρχονται να προσφέρουν 8ήμερες κρουαζιέρες σε Ανατολική και Δυτική Καραϊβική. Πιο συγκεκριμένα τα κρουαζιερόπλοια πλωτές πολιτείες, θα επισκεφτούν την Ανατολική Καραϊβική με αναχώρηση από την Φλόριντα και το Φόρτ Λοντερντέηλ, και ενδιάμεσους προορισμούς σε Σαρλότ Αμαλί στα νησιά Σεν Τόμας, Σεν Μααρτέν και Νασσάου στις Μπαχάμες, με το Oasis of the Seas να αναχωρεί στις 14 & 28 Ιουλίου και στις 11 & 25 Αυγούστου και το Allure of the Seas να αναχωρεί στις 8 &22 Ιουλίου και στις 5 & 19 Αυγούστου.
Από την άλλη στην Δυτική Καραϊβική το Oasis of the Seas θα επισκεφτεί το Λαμπαντί στην Αϊτή, τη Τζαμάικα και το Κοζουμέλ στο Μεξικό, με ημερομηνίες αναχώρησης στις 21 Ιουλίου και στις 4 & 18 Αυγούστου, ενώ το Allure of the Seas με ημερομηνίες αναχώρησης στις 15 & 29 Ιουλίου και στις 12 & 26 Αυγούστου. Οι τιμές για εσωτερική δίκλινη καμπίνα ξεκινούν από 760-790 ευρώ.
 
Ζήστε τη μαγεία της κρουαζιέρας καλώντας τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή τον τουριστικό οργανισμό Navigator, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Royal Caribbean Cruises σε Ελλάδα, Κύπρο,  FYROM, Βουλγαρία και Σλοβακία στο (+30) 2103609801-3.
 
*Οι τιμές περιλαμβάνουν κρουαζιέρα σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα με πλήρη διατροφή. Δεν περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήριο, τα φιλοδωρήματα και οι εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.