Αρχική Μουσεία Δείτε σε ποιά Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους, διευρύνεται το ωράριο

Δείτε σε ποιά Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους, διευρύνεται το ωράριο

Το Υπουργείο Πολιτισμού εξέδωσε απόφαση για τη διεύρυνση του ωραρίου Μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.

[scribd id=100291641 key=key-1yk6fouhaotrya1yh9z0 mode=list]

Επισυνάπτουμε τους πίνακες με τους αρχαιολογικούς χώρους και τα Μουσεία που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο αλλά και όσα παρέμεναν κλειστά η λειτουργούσαν με μειωμένο ωράριο κατά τη χειμερινή περίοδο ενώ τώρα είναι επισκέψιμα για το κοινό.

[scribd id=100291789 key=key-w912jm40oxx3m9uuut0 mode=list]

Σχετικά με την προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των Μουσείων και των Αρχαιολογικών Χώρων, ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κώστας Τζαβάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«  Προσπαθούμε με καλόπιστο διάλογο, ερχόμενοι σε επαφή με τις κατά τόπους εφορίες και εκπροσώπους των εργαζομένων, να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα εξαιτίας των οποίων εμποδίζεται η λειτουργία μουσείων και αρχαιολογικών χώρων. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ένα  ωράριο που να διευκολύνει την πρόσβαση όσο γίνεται περισσότερων ομάδων επισκεπτών. Οι προσλήψεις προσωπικού φύλαξης συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, γεγονός που διευκολύνει την προσπάθεια που κάνουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.