Αρχική Τουρισμός Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Hellas ο κ. Μιχάλης Μαυρόπουλος

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Hellas ο κ. Μιχάλης Μαυρόπουλος

Η TUI Hellas ανακοίνωσε την ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας με την ανάληψη καθηκόντων Διευθύνοντος Συμβούλου από τον κ. Μιχάλη Μαυρόπουλο.
Ο κ. Μαυρόπουλος διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας σε πολυεθνικές εταιρίες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, λαμβάνοντας την πρώτη του εκπαίδευση σε διοικητικούς και ηγετικούς ρόλους στο Hilton Group. Μέχρι πρότινος είχε αναλάβει υψηλόβαθμες θέσεις στην εταιρία UPS, όπως Διευθύνων Σύμβουλος στην Σαουδική Αραβία,  Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης στο Βέλγιο ενώ τα τελευταία έξι χρόνια υπηρέτησε ως Διευθύνων Σύμβουλος Ελλάδος και Βαλκανίων με έδρα την Ελλάδα. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το Πανεπιστήμιο  Louisville των ΗΠΑ.
Ως Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Μαυρόπουλος θα αναφέρεται στον κ. Josep-Antón Grases, Περιφερειακό Διευθύνοντα Σύμβουλο Μεσογείου της TUI Travel PLC, ο οποίος έχει βαθειά γνώση της ελληνικής αγοράς ταξιδιών και εκτελούσε το τελευταίο διάστημα τα καθήκοντά του με έδρα την Αθήνα.
 «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που καλωσορίζω τον Μιχάλη στην ομάδα της TUI Hellas. Η επιτυχημένη σταδιοδρομία του σε βασικούς διοικητικούς ρόλους, τον καθιστά ιδανικό στέλεχος για να ηγηθεί της εταιρίας μας στην Ελλάδα, μία από τις αγορές προτεραιότητας για τον όμιλο μας», δήλωσε ο κ. Grases. «Είμαι βέβαιος ότι η ηγετική ικανότητά του σε συνδυασμό με την ισχυρή τεχνογνωσία σε εμπορικά ζητήματα, την εμπειρία του σε θέματα λειτουργικής αποδοτικότητας και την στρατηγική σκέψη του, θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας μας στην Ελλάδα».
«Η TUI Hellas ακλουθώντας τη στρατηγική της TUI για την προσφορά   διαφοροποιημένων και εξειδικευμένων προϊόντων μέσω  πολλαπλών εναλλακτικών καναλιών, έχει διαμορφώσει όλες τις προϋποθέσεις για περαιτέρω ανάπτυξη στο μέλλον. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ομάδα με σκοπό να δημιουργήσουμε μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες για τους πελάτες μας»  δήλωσε ο κ. Μαυρόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.