Home Επικαιρότητα Ρήματα και Απορρίμματα: Μειώνω – Επαναχρησιμοποιώ – Ανακυκλώνω

Ρήματα και Απορρίμματα: Μειώνω – Επαναχρησιμοποιώ – Ανακυκλώνω

Ο Δήμος Δυτικής Μάνης, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Διαχείριση απορριμμάτων και ποιότητα ζωής».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012 στις 10.00 το πρωί, στο Πολιτιστικό Κέντρο Στούπας, όπου οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Δυτικής Μάνης, θα συμμετέχουν σε εργαστήρια κατασκευών με ανακυκλώσιμα υλικά.
Για το Δήμο Δυτικής Μάνης η εξασφάλιση ενός βιώσιμου και υγιούς περιβάλλοντος αποτελεί προτεραιότητα και η ανακύκλωση, ως βασική συνιστώσα της προστασίας του περιβάλλοντος, αποτελεί πρωταρχικό σκοπό. Η ημερίδα στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων σε ό,τι αφορά τη διαχείριση απορριμμάτων και στην κατανόηση των προβλημάτων που δημιουργούνται από τη μεγάλη ποσότητα και την ανεξέλεγκτη διάθεση και γίνεται στο πλαίσιο των δράσεων του Τοπικού Δικτύου «Ρήματα και Απορρίμματα: Μειώνω – Επαναχρησιμοποιώ – Ανακυκλώνω» που έχουν ιδρύσει το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Μεσσηνίας, με συντονιστικό φορέα το Κ.Π.Ε. Καλαμάτας.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version