Αρχική Ξενοδοχεία Μεγάλη προσφορά διακοπών για τις πολύτεκνες οικογένειες

Μεγάλη προσφορά διακοπών για τις πολύτεκνες οικογένειες

Η “Spyrou Hotels & Companies” ιδιοκτήτρια 3 ξενοδοχειακών μονάδων στο πανέμορφο νησί της Σκοπέλου, έχει διαμορφώσει μια Ειδική Προσφορά που αφορά στις Πολύτεκνες Οικογένειες.

Ειδική προσφορά
Ισχύει από 6 Διανυκτερεύσεις και πάνω

100% Δωρεάν τα ατομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλη την οικογένεια (με συμβατικό πλοίο) από τα λιμάνια του Βόλου και του Αγίου Κωνσταντίνου.
Από τη Κύμη Δωρεάν και το αυτοκίνητο.
Στη προσφορά παρέχεται επίσης Δωρεάν Ημιδιατροφή για όλη την οικογένεια, τα παιδιά σε δίχωρα διαμερίσματα και Σουίτες με ιδιωτικές πισίνες.

Στα Ξενοδοχεία Rigas Hotel 3*  και Skopelos Holidays Hotel & Spa 5*

 

Περιγραφή
Rigas Hotel

Στην σμαραγδένια Σκόπελο, αυτό το ευλογημένο κομμάτι γης όπου η γαλάζια θάλασσα και τα καταπράσινα δάση σμίγουν αρμονικά, βρίσκεται το Rigas Hotel μόλις 400 μέτρα από το όμορφο μικρό λιμάνι της Σκοπέλου για να προσφέρει στους φιλοξενουμένους του ανεπανάληπτες στιγμές χαλάρωσης στους καλαίσθητους χώρους του.

Τα 50 δωμάτια, τα 20 στούντιο και οι 10 σουίτες του – ορισμένες με ιδιωτικές πισίνες – προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Σε όλα τα δωμάτια θα βρείτε κλιματιστικό, τηλεόραση, ψυγείο και Wi -Fi, ενώ τα όμορφα μπαλκόνια τους είναι ιδανικά για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ποτό σας. Το Rigas Hotel είναι από τα ιστορικά ξενοδοχεία της Σκοπέλου που ανακαινίστηκε πρόσφατα και αποτελείται από δύο κτίρια.

Διασχίζοντας την είσοδο του κεντρικού αυλόγυρου, θα σας πλημμυρίσει το άρωμα από τις λεμονιές και τις μανταρινιές που ρίχνουν τη δροσερή σκιά τους στα 14 ισόγεια διαμερίσματα του κεντρικού κτιρίου. Η αισθητική του ξενοδοχείου θυμίζει έντονα τις ηλιόλουστες αυλές που έχουν οι Ισπανικές βίλλες.

Υπάρχουν άλλα 20 δωμάτια στον επάνω όροφο του κεντρικού κτιρίου, όπου μία μεγάλη κόκκινη μπουκαμβίλια έχει αναρριχηθεί στον τοίχο πλημμυρίζοντας τα μπαλκόνια.

Μπαίνοντας στο εσωτερικό, συναντάμε στην αίθουσα της υποδοχής το ζεστό χαμόγελο των υπαλλήλων του ξενοδοχείου μας. Αριστερά της αίθουσας υποδοχής βρίσκεται η είσοδος της νέας πτέρυγας του ξενοδοχείου. Εκεί βρίσκονται τα στούντιο και τα διαμερίσματα των δύο δωματίων, όλα ευρύχωρα και καλαίσθητα.

Ζωηρό γρασίδι, δέντρα, μπουκαμβίλιες και τριαντάφυλλα δίνουν δροσιά και ιδιαίτερο χρώμα στο χώρο ενώ η πισίνα και το μπαρ θα κάνουν πιο έντονες τις ανέμελες στιγμές σας ακόμη και τις βραδινές ώρες που η ζωντανή μουσική πλημμυρίζει τον χώρο.

Όλοι οι εξωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου δίνουν την δυνατότητα για παιχνίδι στους μικρούς φιλοξενουμένους.
Τη νύχτα το Rigas Hotel παίρνει μια άλλη λάμψη, χάρη στον μελετημένο και διακριτικό φωτισμό του.

Skopelos Holidays Hotel & Spa

Σε απόσταση ενός μόλις χιλιομέτρου από την όμορφη Χώρα της Σκοπέλου, βρίσκεται το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Skopelos Holidays Hotel & Spa.
Χτισμένο σε αρμονία με την Σκοπελίτικη αρχιτεκτονική, σε ένα ιδιαίτερα όμορφο τοπίο, όπου η γαλάζια θάλασσα δένει αρμονικά με το καταπράσινο δάσος και το άπλετο αιγαιοπελαγίτικο φως, οι παροχές του ξενοδοχείου Skopelos Holidays Hotel & Spa προσφέρουν στους φιλοξενουμένους του μια εμπειρία γαλήνης, πληρότητας και χαλάρωσης.

Οι χώροι του ξενοδοχείου είναι ιδιαίτερα καλαίσθητοι εξωτερικά και εσωτερικά. Τα δωμάτια, apartments και bungalows με ιδιωτικές πισίνες προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Το Wellness center & Spa θα προσθέσει τις απολαύσεις που πάντα επιθυμούσατε να προσφέρετε στον εαυτό σας αλλά οι ρυθμοί της πόλης σας τις στερούσαν.

Η ατμόσφαιρα δίπλα στην κεντρική πισίνα του ξενοδοχείου, οι γευστικές εμπειρίες στο εστιατόριο «Ελιά», τα δροσιστικά ποτά στο υπαίθριο μπαρ, καθώς και οι ασύγκριτες στιγμές χαλάρωσης στα επιπλωμένα μπαλκόνια και ιδιωτικούς κήπους , συνθέτουν το περιβάλλον της αισθητικής τελειότητας που έχετε ανάγκη.

Πληροφορίες/Κρατήσεις

SPYROU HOTELS & COMPANIES    
www.skopeloshotels.eu
Central Email: bookings@skopeloshotels.eu           
37003 Skopelos Island, Greece
Tel: +30 24240 24301/24054 – Cel. +30 6982976600
Fax: +30 24240 24302

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.