Αρχική Πολιτισμός Η Πάρος γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Η Πάρος γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Στις 21 Ιουνίου 2012, μία ημέρα αφιερωμένη στη μουσική, γιορτάζεται ή Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής ταυτόχρονα σε 30 πόλεις στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης και της Πάρου, και 25 χώρες στην Ευρώπη, οι οποίες αποτελούν μέρος του Δικτύου Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής. Η γιορτή αυτή βασίζεται στον εθελοντισμό και προσφέρει την ευκαιρία σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικούς να διαδώσουν το δικό τους μουσικό μήνυμα σε ένα ευρύ κοινό. Όλες οι συναυλίες, τα εργαστήρια και τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της κάθε εκδήλωσης είναι ελεύθερα για το κοινό.

Μουσικοί από άλλες περιοχές της Ελλάδας θα έρθουν στο Πάρκο Πάρου και στην παραλία του Καθολικού, σε μια ατμόσφαιρα γιορτής και ενότητας, για να συμμετάσχουν σε αυτήν την πολυπολιτισμική φιέστα της μουσικής. Μαζί μας φέτος θα είναι το  Ροκ συγκρότημα  Evergreen από την Πάρο, οι «Γη και Θάλασσα» με ethnic ήχους από αρχαία ελληνικά μουσικά όργανα, ενώ οι Tribal West & Aftrotone Project  θα φέρουν στις ακτές της Πάρου τους ήχους και τους ρυθμούς της Αφρικής. Ένα ειδικό ανοιχτό εργαστήρι κρουστών θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των εκδηλώσεων, όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να πάρουν μέρος με δικά τους κρουστά η να αυτοσχεδιάσουν (με μπουκάλια, κουτάλια κ.λ.π.)!  Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής θα καταλήξει σε ένα μεταμεσονύχτιο techno-electro party με τους Djs Μπίλι Νικ και Jimmy Gemma στα decks.

Σας προσκαλούμε να έρθετε και να συμμετάσχετε στους εορτασμούς της 13ης Ευρωπαϊκής Ημερας Μουσικής μαζί μας στο Πάρκο, ένα ιδανικό χώρο για να απολαύσετε μια τόσο ευχάριστη και ζωντανή μουσική εκδήλωση, από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 4 το πρωί,  δίπλα στη θάλασσα και κάτω από το φεγγάρι και τα αστέρια.

Το Μουσικό Πρόγραμμα:

17:00 – Uplifting DJ set
18:30 – Evergreen (Rock, Blues / Πάρος)
20:00 – Ανοιχτό Σεμινάριο Κρουστών με το Γιώργο Φασόλη – φέρτε τα κρουστά σας! (αυτοσχέδια κρουστά ευπρόσδεκτα)
21:00 – Τribal West & Afrotone Project (Αφρικάνικα Κρουστά / Αθήνα)
22:00 – Γη & Θάλασσα (Έθνικ με αρχαία Ελληνικά όργανα / Αθήνα, Θεσ/νίκη )
00:00 – Djs Jimmy Gemma & Billy Nik (techno, tech-house / Αθήνα, Πάρος)

Χορηγοί και Υποστηρικτές της  Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής στο Πάρκο Πάρου είναι:

Μ.Ε.Σ.Ο., το Ελληνικό Παράρτημα της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής, η ΑΕΠΙ, Best 92,6 FM, Avopolis, η Blue Star Ferries, Porto Paros, Αλέξανδρος-Ανεμόμυλος Travel, ParosWeb, ParosLife, και φυσικά το Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου, τον Δήμο Πάρου,  την Bluestar Ferries, το Porto Paros, τον Σύλλογο Γυναικών της Νάουσας και των αφοσιωμένων εθελοντών του Πάρκου Πάρου, που προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά και υποστήριξη τους κάθε χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.