Αρχική Μεταφορές Ναυτιλιακές εταιρείες: Προειδοποιούν για διακοπή των δρομολογίων στις άγονες γραμμές

Ναυτιλιακές εταιρείες: Προειδοποιούν για διακοπή των δρομολογίων στις άγονες γραμμές

Απλήρωτες από το 2011 οι Ναυτιλιακές εταιρείες για τις άγονες γραμμές απειλούν με διακοπή των δρομολογίων.
Συγκεκριμένα οι δύο ναυτιλιακές εταιρείες ΝΕΛ και ΣΙ ΛΙΝΚ ΦΕΡΡΙΣ Ν.Ε. επέδωσαν τη Τρίτη 12/06/2012, δηλώσεις επίσχεσης υπηρεσιών προς το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, με τις οποίες δήλωναν την διακοπή εκτέλεσης επιδοτούμενων δρομολογίων αγόνων γραμμών, λόγω μη καταβολής μισθωμάτων, οφειλομένων, από τον Οκτώβριο του 2011.
 
Το οφειλόμενο μίσθωμα από το ΥΠ.Α.Α.Ν. ξεπερνά το ποσό των 8.500.000,00€.
 
Κατόπιν πρωτοβουλιών και έντονων κινητοποιήσεων όμως από το Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας Νικόλαο Λίτινα και το Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής Δημήτριο Χαλκιώτη, προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠ.Α.Α.Ν. και του Υπουργείου Οικονομικών, εδόθη η ρητή διαβεβαίωση για άμεση καταβολή μέρους των οφειλομένων μισθωμάτων.
Ως εκ τούτου τα δρομολόγια όλων των αγόνων γραμμών θα συνεχίσουν να εκτελούνται κανονικά, ελπίζοντας ότι μετά το σχηματισμό της νέας Κυβέρνησης το πρόβλημα θα λυθεί σε όλη του την έκταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.