Αρχική Αθλητικά Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Έλληνες

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Έλληνες

Οι Έλληνες της Αμερικής βοηθούν μέσω του Hellenic American Leadership Council τους Έλληνες αθλητές της Ολυμπιάδας στην πραγματοποίηση των ονείρων τους

Όταν αγωνιζόμαστε με τα ελληνικά χρώματα, όταν σε ατομικό αγώνισμα, κουβαλάμε μέσα μας την ελπίδα, τον καημό, τον πόνο και τον πόθο, την ευχή κάθε Έλληνα, κοιτάζουμε τη σημαία μας και κλείνουμε τα μάτια για να ονειρευτούμε τη στιγμή που θα ακουστεί ο εθνικός μας ύμνος, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι έχουμε καταφέρει αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο να πραγματοποιήσουμε. Σε κάθε δύσκολη στιγμή, όταν το σώμα δεν ακολουθεί το πνεύμα, χτυπά μέσα μας η καρδιά όλων των Ελλήνων και η δύναμή μας γίνεται τιτάνια.
Έτσι νιώθουμε, έτσι αγωνιζόμαστε. Έχουμε μάθει στις αγωνιστικές δυσκολίες κι έχουμε βρει τρόπους να τις ξεπερνάμε. Η εποχή που ζούμε είναι δύσκολη γενικότερα και πλέον το να μπορέσεις να αγωνιστείς είναι μια πρώτη (τεράστια) νίκη.
Οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν με τον ίδιο τρόπο. Οι αγωνιστικές μας επιδεξιότητες δεν μπορούσαν να βοηθήσουν, αλλά ήρθατε εσείς να γίνετε το κύριο -για κάποιους από εμάς και μοναδικό- στήριγμα. Ήρθατε να μας δώσετε τη δύναμη να μπούμε στον στίβο του μεγάλου, του ωραίου και τ’ αληθινού. Η βοήθειά σας είναι ανεκτίμητη. Η συμπαράσταση των Ελλήνων της διασποράς, αποτελεί άλλη μια απόδειξη πως η Ελλάδα δεν σταματά στα φυσικά της σύνορα, είναι στις καρδιές, στην ψυχή, στο αίμα κάθε Έλληνα.
Το να κατακτήσουμε την καλύτερη δυνατή θέση, θα μας προσφέρει (ατομικά) μια θέση στο… κάδρο. Το θέλουμε και κυρίως το θέλουμε για να δικαιώσουμε τη δική σας αρωγή. Η βοήθεια που μας προσφέρατε είναι μοναδική, είναι ανεκτίμητη και θα μας μείνει αξέχαστη. Θα σας έχουμε για πάντα στην καρδιά μας και κάθε νίκη μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι νίκη και για σας, θα είναι νίκη για την πατρίδα που όλοι αγαπάμε.

Σας ευχαριστούμε
Αλέξανδρος Νικολαΐδης (σημαιοφόρος της Ολυμπιακής Ομάδας)
Αγγελική Σκαρλάτου
Βασιλική Βουγιούκα
Τίνα Κεφαλά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.