Αρχική Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας Δήλωση Πρ. ΞΕΕ, κ. Γεώργιου Τσακίρη σε συνέχεια επιστολής σε ξενοδοχεία από...

Δήλωση Πρ. ΞΕΕ, κ. Γεώργιου Τσακίρη σε συνέχεια επιστολής σε ξενοδοχεία από το Veratours SpA

Γιώργος ΤσακίρηςΣε συνέχεια των δημοσιευμάτων σχετικά με το ιταλικό πρακτορείο ταξιδίων «Veratours SpA» το οποίο απέστειλε επιστολή σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αναφορικά για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και την μεταξύ τους συναλλακτική σχέση, ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ. Γ. Τσακίρης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Ερευνήσαμε το θέμα εις βάθος και κατέστη σαφές ότι η εν λόγω ενέργεια του τουριστικού γραφείου αποτελεί μονομερή τροποποίηση των συναλλακτικών όρων επικαλούμενο πολιτική αστάθεια προκειμένου να μην εκπληρώσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις.  Πρέπει όλοι να κατανοήσουν ότι ανεξάρτητα από την εκλογική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, στην Ελλάδα επικρατεί ευνομία, ευταξία και ουδόλως επηρεάζεται η λειτουργία του Κράτους και φυσικά ο τουριστικός τομέας από τις όποιες εξελίξεις.

Πιστεύω ότι οι επί μακρόν συνεργάτες μας θα τιμήσουν στο ακέραιο τις συμφωνίες τους, μη προσπαθώντας να αποκομίσουν πρόσκαιρα οφέλη σε βάρος τόσο των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων, όσο και των τουριστών πελατών τους που προσβλέπουν να περάσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Η Χώρα μας αναδιαρθρώνει τα δημοσιονομικά της, προκειμένου να μετεξελιχθεί σε μια πιο ανταγωνιστική οικονομία μέσα στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Αυτό όμως που δεν αλλάζει είναι η απαράμιλλη φυσική της ομορφιά, η μοναδική της πολιτιστική κληρονομιά, ο μοντέρνος τρόπος ζωής, και η ζεστασιά της φιλοξενίας των ανθρώπων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.