Home Τουρισμός ΣΕΤΕ: Η πιο κατάλληλη στιγμή για να περάσετε τις διακοπές σας στην...

ΣΕΤΕ: Η πιο κατάλληλη στιγμή για να περάσετε τις διακοπές σας στην Ελλάδα

SETE logoΣτις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, κ. Παναγιώτη Πικραμένου, πως ο τουρισμός παραμένει ένας από τους βασικούς άξονες της ελληνικής οικονομίας και πως ο βασικός στόχος της Κυβέρνησης είναι να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές εν μέσω κλίματος ηρεμίας και σταθερότητας, οι οποίες έγιναν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησης του με τον Πρόεδρο του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέα Ανδρεάδη, αναφέρεται Δελτίο Τύπου που εστάλη από το ΣΕΤΕ σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ, σε συνέχεια πρόσφατων αρνητικών δημοσιευμάτων. Γίνεται αναφορά στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής των G8 και τις δηλώσεις περί στήριξης της χώρας για την παραμονή της στο Ευρώ, με την παράλληλη υλοποίηση όλων των υποχρεώσεων που η χώρα έχει αναλάβει και ενημερώνει πως οι τουρίστες δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα μεταφοράς από και προς τους προορισμούς τους.

Επιπλέον, αναλύονται οι λόγοι για τους οποίους η Ελλάδα παραμένει ένας από τους ελκυστικότερους τουριστικούς προορισμούς και προτρέπει τους τουρίστες να επισκεφτούν τη χώρα, διότι τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να περάσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Τέλος, διαβεβαιώνει ότι οι Έλληνες είναι ένας από τους πιο φιλόξενους λαούς και γίνεται λόγος για τα συνολικά οφέλη που θα αποκομίσουν οι τουρίστες καθώς και για την σχέση ποιότητας – τιμής, η οποία είναι η καλύτερη των τελευταίων χρόνων.
 
Ήδη τα διεθνή ΜΜΕ έχουν αρχίσει να επικοινωνούν τα μηνύματα του ΣΕΤΕ με στόχο την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος που έχει πλήξει τον ελληνικό τουρισμό τους τελευταίους μήνες.

Επιπλέον, ο ΣΕΤΕ έχει υλοποιήσει σειρά ενεργειών προς αυτή την κατεύθυνση, με πιο πρόσφατη την φιλοξενία αριθμού Γερμανών και Άγγλων δημοσιογράφων, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τα προβλήματα και τις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού από εκπροσώπους του ΣΕΤΕ και διαπίστωσαν, κατά την παραμονή τους στην Αθήνα, την ηρεμία που επικρατεί στο κέντρο της πόλης.
 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.