Αρχική Αθλητικά Τo 7ο “Aegean Airlines Pro-Am” υπόσχεται συναρπαστικές στιγμές στο “Aphrodite Hills Resort...

Τo 7ο “Aegean Airlines Pro-Am” υπόσχεται συναρπαστικές στιγμές στο “Aphrodite Hills Resort & Golf” στην Κύπρο! 30/5-2/6/12

Τo 7ο “Aegean Airlines Pro-Am” υπόσχεται συναρπαστικές στιγμές στο “Aphrodite Hills Resort & Golf” στην Κύπρο! 30/5-2/6/12H Aegean Airlines, οργανωτής και μεγάλος χορηγός, διοργανώνει και φέτος το 7ο Aegean Airlines Pro-Am, ένα από τα κορυφαία τουρνουά γκολφ στην Ευρώπη που απολαμβάνει μεγάλη αναγνώριση και έξι χρόνων επιτυχία. Το τουρνουά διοργανώνεται υπό την αιγίδα των PGAs της Ευρώπης και του PGA της Ελλάδας καθώς και με την ένθερμη υποστήριξη της Κυπριακής και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ. Την ενέργεια αυτή στηρίζει και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού.

Το 7ο Aegean Airlines Pro-Am θα πραγματοποιηθεί φέτος Κύπρο, στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Aphrodite Hills Resort & Golf από τις 30 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2012.

Μια σύνθετη τουριστική επένδυση που συνδυάζει εγκαταστάσεις αναψυχής και γκολφ, το Aphrodite Hills Resort είναι το θέρετρο που φιλοξενεί γήπεδο γκολφ διεθνών προδιαγραφών 18 οπών συνολικού μήκους 6.299 μέτρα. Βρισκόμενο σε σημείο με θέα την περιοχή όπου η Αφροδίτη, η «θεά του έρωτα», λέγεται ότι αναδύθηκε από τη θάλασσα, το γήπεδο γκολφ διαθέτει ακαδημία γκολφ που περιλαμβάνει εγκαταστάσεις εκμάθησης του ευγενούς αθλήματος, ξεχωριστή χρήση τριών οπών, καθώς και ένα πολυτελές clubhouse.

Το βραβευμένο αυτό γήπεδο γκολφ άνοιξε επίσημα το 2002 και σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα, Cabell Robinson. O Robinson πιστεύει ότι το Aphrodite Hills είναι ο τέλειος συνδυασμός προκλητικών παγίδων άμμου, εξαιρετικών περιποιημένων fairways με γρασίδι Bermuda και κλιμακωτών greens. Εντυπωσιακό οπτικά, το γήπεδο εκτείνεται ανάμεσα σε ελαιόδεντρα και χαρουπιές και είναι χτισμένο σε δύο οροπέδια που χωρίζονται από μια ρεματιά με εξαιρετική θέα στη Μεσόγειο.

Συνολικά 48 ομάδες (αποτελούμενες από έναν επαγγελματία και 3 ερασιτέχνες παίκτες) θα διαγωνιστούν σε αγώνα Stableford 36 οπών με τα δύο καλύτερα αποτελέσματα να μετρούν σε κάθε τρύπα. Κάθε ομάδα θα παίξει έναν γύρο 18 οπών την Πέμπτη 31 Μαΐου και την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2012, αντίστοιχα. Έξι Ομαδικά Έπαθλα θα απονεμηθούν βάσει των αποτελεσμάτων της κάθε ημέρας ενώ στη 1η, 2η και 3η ομάδα θα απονεμηθούν αντίστοιχα το Χρυσό, Αργυρό και Χάλκινο Βραβείο.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το τουρνουά “Aegean Airlines Pro-Am” θα συνδέσει το όνομά του με ένα κοινωφελή σκοπό. Για το λόγο αυτό αυτό, το ποσό των € 8.000 θα διατεθεί στο «Ίδρυμα Χρίστος Στέλιου Ιωάννου». Σκοπός του ιδρύματος είναι η προσέγγιση ανθρώπων με νοητική υστέρηση ως άτομα με ανάγκες, συναισθήματα, δικαιώματα, ικανότητες και τα ενδιαφέροντα, καθώς και ευθύνες. Μια μοναδική ιδιαιτερότητα του ιδρύματος είναι η προσπάθεια να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες του κάθε ατόμου με νοητική υστέρηση, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, οι οποίες δεν παύουν να είναι ανθρώπινες.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.aegeanproam.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.