Αρχική Ξενοδοχεία Ανακοίνωση ΕΟΤ σχετικά με απόπειρα δωροδοκίας υπαλλήλου του από ξενοδόχο στη Ρόδο

Ανακοίνωση ΕΟΤ σχετικά με απόπειρα δωροδοκίας υπαλλήλου του από ξενοδόχο στη Ρόδο

Celestyal Cruises

eot σημαΟ Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού με αφορμή πράξη που καταγγέλθηκε με πειστικά στοιχεία από διενεργούντα έλεγχο, σε ξενοδοχείο της Ρόδου, από υπάλληλο του Ε.Ο.Τ.  προέβει στην κάτωθι ανακοίνωση:
 
Σε έλεγχο της Διεύθυνσης Επιθεώρησης σε ξενοδοχείο της Ρόδου εγένετο απόπειρα δωροδοκίας υπαλλήλου μας, με σκοπό να παραβιάσει τα καθήκοντά του. Με πλήρη στοιχεία και πειστήρια, τα οποία ο ΕΟΤ θα διαβιβάσει με μήνυσή του κατά του ξενοδόχου στην αρμόδια Εισαγγελία, θα αποδειχθεί ότι, για τον ΕΟΤ αποτελούν παρελθόν ενέργειες και πρακτικές που καθιστούν ανέφικτο τον έλεγχο και καλύπτουν παραλείψεις ξενοδόχων και λοιπών ελεγχομένων που απέβαιναν σε βάρος τουριστών και πολιτών εν γένει.
 
Η Διοίκηση του ΕΟΤ εκφράζει συγχαρητήρια στον αρμόδιο υπάλληλο, που επέδειξε αξιέπαινο ζήλο κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του και με τις ενέργειές του απέδειξε ότι ο ΕΟΤ είναι αποφασισμένος να πατάξει τέτοιου είδους συμπεριφορές οποιουδήποτε ξενοδόχου σε βάρος τουριστών, σε βάρος του ίδιου του ΕΟΤ και αυτής καθ’ εαυτής της χώρας.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2011 πραγματοποιήθηκαν 3.727 έλεγχοι τουριστικών επιχειρήσεων. Συγκριτικά με τις ελεγχθείσες κατά το έτος 2010 τουριστικές εγκαταστάσεις, από τα στοιχεία που τηρούνται στη διεύθυνσή μας, διαπιστώνεται αύξηση των ελέγχων κατά 504 τουριστικές εγκαταστάσεις ήτοι ποσοστό  15,64 % ενώ για το έτος 2011 έχουν καταλογιστεί 282 πρόστιμα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δείτε που καταντήσαμε: να συγχαίρει ΕΟΤ τον υπάλληλό του επειδή έκανε το αυτονόητο, κατήγγειλε την απόπειρα δωροδοκίας του! Ομολογεί λοιπόν με έμμεσο τρόπο ο ΕΟΤ πως επειδή η δωροδοκία είναι φαίνεται κανόνας, πρέπει να επαινέσουμε την εξαίρεση. Συγχαρητήρια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.