Αρχική Κύπρος Hilton Park Nicosia, νέο πρόσωπο νέες εμπειρίες

Hilton Park Nicosia, νέο πρόσωπο νέες εμπειρίες

Το Hilton Park Nicosia, εντυπωσιακά ανακαινισμένο, έχοντας δημιουργήσει υποδειγματικές προδιαγραφές φιλοξενίας, σε συνδυασμό με το άψογο service που το ξεχωρίζει, πιστοποιεί για μία ακόμη φορά την επί σειρά ετών ηγετική του θέση, μεγιστοποιώντας την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στους Κύπριους  και διεθνείς πελάτες του.  Το ξενοδοχείο, που εδώ και δεκαετίες πρωταγωνιστεί στις κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις, παρέχοντας διαμονή επιπέδου στους επισκέπτες της Λευκωσίας, ολοκλήρωσε την πρώτη φάση των ανακαινίσεων  του ανεβάζοντας ουσιαστικά τον πήχη της φιλοξενίας στην πρωτεύουσα.
Η αισθητική όλων των δωματίων του Hilton Park Nicosia έχει αλλάξει ριζικά,  με τα 194  δωμάτια του να υποδέχονται τους φιλοξενούμενους σε μια εντελώς διαφορετική και ζεστή ατμόσφαιρα και ένα καινούργιο διάκοσμο σε γήινα χρώματα, αναβαθμίζοντας σημαντικά το επίπεδο φιλοξενίας.
Ένα εντελώς καινούργιο πρόσωπο έχει δοθεί στη δημοφιλή αίθουσα δεξιώσεων και συνεδρίων, Ledra, η οποία έχει ανανεωθεί ολοκληρωτικά με νέα χρώματα, εξοπλισμό και μια ουσιαστικά καινούργια ατμόσφαιρα για εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. Συγκεκριμένα, το Ledra Βallroom του ξενοδοχείου με συνολικό εμβαδό 1070 τ.μ. αποτελεί τη μεγαλύτερη αίθουσα στη Λευκωσία για τη διοργάνωση συνεδρίων, εκδηλώσεων, γαμήλιων δεξιώσεων, πάρτι και άλλων γεγονότων, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες οπτικοαουστικών μέσων και παροχή κάθε διευκόλυνσης.
Στο ανακαινισμένο Hilton Park Nicosia έχουν προστεθεί και καινούργιες αίθουσες συνεδριάσεων και εκδηλώσεων, καθώς και επιχειρηματικό κέντρο που παρέχει κάθε διευκόλυνση σε συνέδρους, ως επίσης και τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου.
Επιπρόσθετα,  το εστιατόριο Olympia, με ανανεωμένη διακόσμηση  και αισθητική, συμβάλλει στην ολική αναβάθμιση του ξενοδοχείου.
Οι εργασίες  για την ολοκλήρωση της ανανέωσης του ξενοδοχείου  πραγματοποιήθηκαν σταδιακά με απόλυτο σεβασμό στους φιλοξενούμενους του Hilton Park Nicosia. Ο προγραμματισμός των ανακαινίσεων έγινε με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να διασφαλίζει ότι δεν επηρεάζονται οποιεσδήποτε εκδηλώσεις στους χώρους του ξενοδοχείου.
Το Hilton Park Nicosia,  ολοκληρώνοντας  τις ανακαινίσεις των δωματίων και των υπόλοιπων χώρων του, είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους φιλοξενούμενους του από όλο τον κόσμο με νέο πρόσωπο  και δυναμική  και ουσιαστικά αναβαθμισμένες υπηρεσίες, πάντοτε με την σφραγίδα ποιότητας του Ομίλου Louis και της Hilton Hotels & Resorts.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.