Αρχική Πολιτισμός Cine Manto Mykonos, γιατί στη Μύκονο τα όνειρα δίνουν το παρόν 120...

Cine Manto Mykonos, γιατί στη Μύκονο τα όνειρα δίνουν το παρόν 120 μέρες το χρόνο

Στο κέντρο της Χώρας της Μυκόνου υπάρχει ένας μοναδικός τεράστιος καταπράσινος Κήπος, ο Δημοτικός Κήπος του Μελετόπουλου, που πνίγεται από φοίνικες, πεύκα και μοναδικά πανύψηλα είδη κάκτων. Απάγκιος από ανέμο και πάντα δροσερός, είναι μια απρόσμενη εικόνα για τη Μύκονο.
Μέσα σε αυτό τον κήπο λειτουργεί o θερινός κινηματογράφος CINE MANTO, προσφέροντας ένα τόπο ονείρου, κάτω από τα λαμπερά άστρα του νησιού.
Στο CINE MANTO οι Μυκονιάτες και oι επισκέπτες του νησιού μπορούν να δούν, από 1η Ιουνίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η φετινή κινηματογραφική παραγωγή: ταινίες πρώτης πανελλήνιας καλοκαιρινής προβολής, παραγωγές που έσπασαν τα ταμεία τη σεζόν που μόλις πέρασε, πολλές παιδικές ταινίες και σινεφίλ αφιερώματα.
Παράλληλα με το σινεμά στον Κήπο λειτουργεί από το πρωί έως αργά το βράδυ το πιό δροσερό cafe του νησιού, με free Wi-Fi, ανοιχτό όλη την ημέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.