Αρχική Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας 20σέλιδο αφιέρωμα για την Ελλάδα στο περιοδικό FVW

20σέλιδο αφιέρωμα για την Ελλάδα στο περιοδικό FVW

[scribd id=95265069 key=key-1uqqhzdgoxuvqmfqmmlv mode=list]

Διευρύνονται τα οφέλη της πρόσφατης διοργάνωσης στην Αθήνα του ετήσιου συνεδρίου  του κορυφαίου τουριστικού ειδησεογραφικού οργανισμού της Ευρώπης FVW σε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας. Το συγκεκριμένο περιοδικό προχώρησε από χθες στη δημοσίευση 20σέλιδου αφιερώματος για την Ελλάδα, με ενδιαφέρουσα ενημέρωση για το σύγχρονο τουριστικό προϊόν της πατρίδας μας. Στο αφιέρωμα, το οποίο αναδημοσιεύεται και σε άλλες χώρες-τουριστικές αγορές στόχους για την Ελλάδα- οι Γερμανοί δημοσιογράφοι επιδεικνύουν μια ιδιαίτερα θετική στάση σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα απέναντι σε ομοβροντία διεθνών αρνητικών δημοσιευμάτων. 
Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω workshop που έλαβε χώρα στην Αθήνα –με συμμετοχή κορυφαίων Γερμανών Tour Operators και δημοσιογράφων- πλαισιώθηκε με επίσκεψη σε πόλους έλξης της πρωτεύουσας και σε προορισμούς που αναδεικνύουν το τουριστικό προϊόν της χώρας (Aστέρας Βουλιαγμένης, Costa Navarino, οινοποιείο Σεμέλη κ.λ.π.), δίνοντας παράλληλα το μήνυμα στους προσκεκλημένους, αλλά και στους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες του FVW, ότι η Αθήνα και η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι ένας εξαιρετικά ελκυστικός, φιλόξενος και ασφαλής τουριστικός προορισμός.
Επισημαίνεται ότι η πρωτοβουλία του Ξ.Ε.Ε. εντάσσεται σε σχέδιο δράσης για την τόνωση της ζήτησης στις τουριστικές αγορές που παρουσιάζουν σημαντική υστέρηση στις κρατήσεις, όπως εν προκειμένω η γερμανική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.