Αρχική Τουρισμός Συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου και Δήμου Μεσσήνης για την στήριξη της τοπικής οικονομίας,...

Συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου και Δήμου Μεσσήνης για την στήριξη της τοπικής οικονομίας, από Σκανδιναβούς επισκέπτες

Η ξενοδοχειακή μονάδα που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Μπούκας, του κ. Κωνσταντίνου Λύτρα, την οποία διαχειρίζεται η σουηδική τουριστική εταιρεία Langley, η οποία αποδέχθηκε πρόταση της Δημοτικής Αρχής ώστε να ενταχθεί στο πρόγραμμα των επισκέψεων των τουριστών η Αρχαία Μεσσήνη και η πόλη της Μεσσήνης.
Η Δημοτική Αρχή θα υποδέχεται στην πλατεία της Μεσσήνης κάθε νέο group, με παραδοσιακό τρόπο, προσφέροντας τους ένα μπουκάλι ελαιόλαδο ενώ παράλληλα θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για αυτούς προκειμένου να επισκεφθούν τα καταστήματα της πόλης.
Για το λόγο αυτό ο δήμος Μεσσήνης συνεργάζεται με τον Εμπορικό Σύλλογο Μεσσήνης προκειμένου να γίνει η σωστή διαχείριση αυτής της υπόθεσης ώστε οι τουρίστες Σκανδιναβοί που επισκέπτονται την Αρχαία Μεσσήνη και την πόλη της Μεσσήνης να μείνουν ευχαριστημένοι από την περιοχή και να γίνουν καλοί πρεσβευτές του τόπου.
Ο Δήμαρχος κ. Στάθης Αναστασόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Αθανάσιο Ψαρούλη αντιπρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου αλλά και Πρόεδρο της Διαδημοτικής Τουριστικής Επιτροπής Μεσσηνίας, για την συνεισφορά του και στα ζητήματα προσέλκυσης σκανδιναβών τουριστών στη Μεσσηνία αλλά και στην παρούσα συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Μεσσήνης.
Τέλος ο κ. Ψαρούλης αναφέρθηκε σε δήλωση του για την σπουδαιότητα στο να φεύγουν οι ξένοι τουρίστες με καλές εντυπώσεις από την πόλη μας καθώς επίσης και την αναγκαιότητα προβολής της περιοχής μας στην Σκανδιναβία, ώστε να αυξηθούν οι πτήσεις από την Σκανδιναβία αλλά και από άλλες χώρες προς την Μεσσηνία.

Στο Δήμο Μεσσήνης, στην ευρύτερη περιοχή της Μπούκας θα λειτουργήσουν δυο νέες ξενοδοχειακές μονάδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.