Αρχική Ξενοδοχεία Εξελέγη το νέο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων

Εξελέγη το νέο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων

Εξελέγη το νέο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων

Μετά τις εκλογές της 27ης Μαΐου 2012 που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ στο Ηράκλειο Κρήτης και τη συγκρότηση σε σώμα, το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΟΔΙΞ) συγκροτήθηκε ως ακολούθως:

Στην θέση του απερχομένου προέδρου Κου Γιάννη Κρέη εξελέγη ο Κος Γεώργιος Πελεκανάκης (Κρήτη).

Ως Α’ αντιπρόεδρος εξελέγη ο Κος Ματσίγκος Γεώργιος (Ρόδος),

Β αντιπρόεδροι ο Κος Νικολαΐδης Παναγιώτης (Μακεδονίας / Θράκης) και ο Κος Κάκαρης Δημήτρης (Αθηνών).

Στην θέση του Γενικού Γραμματέα εκλέχθηκε ο Κος Κουμπαράκης και στην θέση του Ταμεία ο Κος Κυπριωτάκης Κώστας. Ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου εξελέγησαν με αλφαβητική σειρά η Κα Αντωνοπούλου Αναστασία (Αθηνών) και οι κ.κ. Μπακρυσιώρης Σαράντος (Ρόδος) και Σωμαράς Αλέκος (Κρήτη).

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο πρόεδρος του συλλόγου Κος Πελεκανάκης είπε:

«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου τα μέλη της Ομοσπονδίας να αναλάβω την προεδρία της. Το νέο Δ.Σ αισθάνεται την υποχρέωση να δηλώσει ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους του σύμφωνα με τις επιταγές του καταστατικού του. Η ομοσπονδία αποτελεί την πιο ενεργή πλατφόρμα διευθυντών ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Στα επόμενα τρία χρόνια της θητείας μας θα επιχειρήσουμε να διευρύνουμε περεταίρω την απήχηση μας στην τουριστική κοινότητα και να δημιουργήσουμε ένα δραστήριο δίκτυο για την καλλιέργεια σχέσεων μεταξύ επαγγελματιών του τουριστικού τομέα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.