Αρχική Τουρισμός Η MidEast συμμετείχε στη φιλοξενία (fam trip) ταξιδιωτικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από...

Η MidEast συμμετείχε στη φιλοξενία (fam trip) ταξιδιωτικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από τo Κουβέιτ

MIDEAST TOURSΜε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η φιλοξενία Κουβετιανών Τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στην Ελλάδα από τον HATTA. Στo διάστημα της επίσκεψής τους αυτής, η MidEast πρόσφερε μερικές από τις υπηρεσίες της με στόχο να επικοινωνηθεί η καλή εικόνα της Ελλάδας ως ένας τουριστικός προορισμός που μπορεί να ανέρχεται στις πρώτες προτιμήσεις των ταξιδιωτών από το Κουβέιτ.

Η ομάδα της MidEast προσέφερε τις μετακινήσεις και τη συνοδεία της αντιπροσωπείας από το Κουβέιτ, την ξενάγησή τους στα αξιοθέατα της Αθήνας, τη διαμονή τους στην Αθήνα σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Intercontinental καθώς και ένα ιδιαίτερο γεύμα στην όμορφη Σαντορίνη σε συνεργασία με το Grace Hotel.

Στη διάρκεια του ταξιδιού τους, οι πράκτορες του εξωτερικού είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις Ελληνικές ομορφιές σε συνδυασμό με την πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας, ενώ άκρως θετικά ήταν τα σχόλιά τους σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και την εξυπηρέτηση που εισέπραξαν από όλους όσους τους φιλοξένησαν.

Η κυρία Κατερίνα Μούσμπε, Διευθύντρια της MidEast, δήλωσε: «Στη MidEast προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να προωθήσουμε προς τα έξω την καλύτερη εικόνα της Ελλάδας, αυτή που πραγματικά της αξίζει, και νιώθουμε περήφανοι όταν εισπράττουμε τόσο θετικά σχόλια για τη χώρα μας. Είναι σίγουρο ότι με πολλή και σωστή δουλειά από μέρους μας, θα καταφέρουμε όχι μόνο να προσελκύσουμε ένα μερίδιο αγοράς Κουβετιανών τουριστών, αλλά και να το επεκτείνουμε μέσα στα επόμενα χρόνια. Να ευχαριστήσουμε, τέλος, και τους συνεργάτες μας, τα ξενοδοχεία Intercontinental και Grace, για την ευγενική τους προσφορά».

Η MidEast με τιμή παρέλαβε ειδική ευχαριστήρια επιστολή από τον HATTA για την «άψογη» συνεργασία και «σημαντική» συμβολή στην επιτυχή διοργάνωση του fam trip. Έπειτα από την επιτυχία και της τελευταίας αυτής προσπάθειας, η MidEast προχωρά με την προβολή της Ελλάδας και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.