Home Ελλάδα Η καλύτερη επιλογή – Best Ever Value – για διακοπές είναι η...

Η καλύτερη επιλογή – Best Ever Value – για διακοπές είναι η Ελλάδα λένε οι Tour Operator στην Αγγλία

Η καλλίτερη επιλογή - Best Ever Value - για διακοπές είναι η Ελλάδα λένε οι Tour Operator στην ΑγγλίαΗ Ελλάδα τώρα αποτελεί την καλύτερη επιλογή “value for money”, με τους ξενοδόχους να μειώνουν τις τιμές τους για να στηρίξουν τον τουρισμό, και τη λίρα να έχει πάρει 25% περισσότερη αξία στα ξενοδοχεία resorts”.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ABTA Mark Tanzer, σε ανακοίνωση του για να καθησυχάσει τους πράκτορες σχετικά με το πόσο ασφαλείς είναι να πουλάνε διακοπές στη Ελλάδα στους πελάτες τους, τονίζει.

“Κανένας δεν ξέρει τι θα συμβεί, άν η Ελλάδα θα φύγει από το Ευρώ. Παρ’ολα αυτά θα υπάρχει μεταβατική περίοδος κατά την οποία οι τουρίστες θα μπορούν να πληρώνουν σε Ευρώ στις συναλαγές τους στα μπαρ και τα εστιατόρεια.”

Ο Tanzer συνιστά στους πράκτορες να προτείνουν στους πελάτες τους να μην βασίζονται στις πιστωτικές τους κάρτες και να πέρνουν μαζί τους αρκετά μετρητά.

Όσον αφορά τις πιθανές αναταραχές που μπορεί να προκύψουν, είπε ότι οι τουρίστες δεν θα επηρεασθούν.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Βρετανών παραθεριστών πετούν απευθείας στα ελληνικά νησιά που δεν έχουν δει καμία αναταραχή. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι και φέτος, όπως πάντα, οι άνθρωποι που ταξιδεύουν στην Ελλάδα θα είναι ευπρόσδεκτοι από τους Έλληνες και τη γνωστή φιλοξενία τους.”

Εν τω μεταξύ, εκπρόσωποι της Thomson και First Choice, είπαν ότι και οι δύο φορείς παρακολουθούν στενά την κατάσταση και υποστήριξαν ότι οι πωλήσεις προς την Ελλάδα δεν έχουν επηρεαστεί.

“Η Thomson και First Choice, έχουν πολύ στενές σχέσεις εργασίας με τους ξενοδόχους και τους προμηθευτές στην Ελλάδα, και έτσι είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν κάθε ενδεχόμενο”, είπε.

Η Olympic Holidays έχει ξεκινήσει καμπάνια, όπου προτείνει διακοπές στην Ελλάδα με τα μισά λεφτα, με αποτέλεσμα η περασμένη εβδομάδα να είναι η καλλίτερη σε κρατήσεις από τον Ιανουάριο.

Ο εμπορικός διευθυντης, Φώτης Λαμπρινιάδης ανέφερει ότι δεν περιμένει η Ελλάδα να φύγει από το Ευρώ – τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι αλλά είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version