Αρχική Εκθέσεις Τη Διεθνή Έκθεση ARABIAN TRAVEL MARKET 2012, επισκέφθηκε ο Γεν. Γραμματέας του...

Τη Διεθνή Έκθεση ARABIAN TRAVEL MARKET 2012, επισκέφθηκε ο Γεν. Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Γ. Κολέτσος

Τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ARABIAN TRAVEL MARKET 2012 επισκέφτηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Γιώργος Κολέτσος που πραγματοποιήθηκε στο Dubai των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από 30/4 έως 3/5/2012.
 
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο Γενικός Γραμματέας πραγματοποίησε συναντήσεις με τους αντίστοιχους ομολόγους του Abu Dhabi Tourism Authority κ. Mubarak Hamad al Muhairi και του Εμιράτου του Dubai κο Khalid Ahmed Bin Sulayem με τους οποίους αντάλλαξαν πληροφορίες και απόψεις για την πορεία του τουρισμού στις δύο χώρες καθώς και για μελλοντικές συνέργειες και συνεργασίες.
Παράλληλα παραχώρησε συνέντευξη στο “Al Arabiya News Channel” και παρέστη σε συνέντευξη τύπου – παρουσίαση της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού προορισμού. Ο κ. Κολέτσος είχε επίσης προγραμματισμένες συναντήσεις με τους μεγαλύτερους Τ.Ο.s της αγοράς: Al Rais Holidays, Alpha Tours, Emirates Holidays, με δημοσιογράφους των μεγαλύτερων σε κυκλοφορία αγγλόφωνων εφημερίδων , των εκπροσώπων των αεροπορικών εταιρειών Al Etihad και Emirates Airlines και τέλος με εκπροσώπους διαφημιστικών. Το σύνολο των συναντήσεων χαρακτηρίστηκε από την ιδιαίτερη θετική ατμόσφαιρα των συνομιλιών. Τόσο οι φορείς όσο και οι εταιρείες με την οποίες πραγματοποιήθηκαν οι ως άνω συναντήσεις εξέφρασαν το έντονο ενδιαφέρον για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας με αντίστοιχους ελληνικούς φορείς.
Πλήθος επαγγελματιών επισκέφτηκε το περίπτερο του ΕΟΤ όχι μόνο από τα ΗΑΕ αλλά και από πολλά υποσχόμενων νέων τουριστικών αγορών όπως η Ινδία, Λίβανο, Ρωσία ,Κίνα κ.λ.π. Τη στήριξη του στη προσπάθεια της Ελλάδας εξέφρασε και ο Έλληνας Πρέσβης στο Abu Dhabi κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ. και της συνομιλίας του με τον Γ.Γ. του Ε.Ο.Τ. και τους συνεκθέτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.