Αρχική Sports Σήμερα η τελετή αφής της Ολυμπιακής φλόγας-Ζωντανά από ΕΤ-1 & WebTv

Σήμερα η τελετή αφής της Ολυμπιακής φλόγας-Ζωντανά από ΕΤ-1 & WebTv

Σήμερα η τελετή αφής της Ολυμπιακής φλόγας-Ζωντανά από ΕΤ-1 & WebTv Το ταξίδι της για το Λονδίνο ξεκινά σήμερα η Ολυμπιακή φλόγα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 που θα γίνουν στη βρετανική πρωτεύουσα από τις 27 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου. Η τελετή αφής της Φλόγας θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 το πρωί στην Αρχαία Ολυμπία με πρωθιέρεια την ηθοποιό Ινώ Μενεγάκη και πρώτο Λαμπαδηδρόμο τον παγκόσμιο πρωταθλητή της κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, Σπύρο Γιαννιώτη.

Στην τελετή θα παραστούν ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «Λονδίνο 2012», Λόρδος Σεμπάστιαν Κόου, ο Βρετανός υφυπουργός Αθλητισμού και Ολυμπιακών Αγώνων Χιου Ρόμπερτσον και ο Ντέιβιντ Λάντσμαν, Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στη χώρα μας.

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης θα είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος με τον πρόεδρο της επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Σπύρο Ζαννιά και άλλα μέλη της Ολομέλειας, μέλη της ΔΟΕ, Έλληνες και Βρετανοί αξιωματούχοι, μέλη της ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής καθώς και εκπρόσωποι των αθλητικών ομοσπονδιών.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από την ΕΤ-1 και τη WebTv.

Πηγή: www.ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.