Αρχική Κρουαζιέρες Ξεκίνησε τις ημερήσιες κρουαζιέρες του το AEGEAN GLORY

Ξεκίνησε τις ημερήσιες κρουαζιέρες του το AEGEAN GLORY

Ξεκίνησε τα ταξίδια του στον Αργοσαρωνικό, το Aegean Glory.
Πλήρως ανακαινισμένο και με υπηρεσίες που προσφέρονται για πρώτη φορά σε επιβάτες Μονοήμερης Κρουαζιέρας.

Αποδράστε τώρα για μία ημέρα και απολαύστε τα νησιά, τον ήλιο και τη θάλασσα, με μία μονοήμερη κρουαζιέρα στα κρυστάλλινα νερά του Αργοσαρωνικού.

Το AEGEAN GLORY, θα μας ταξιδεύει καθημερινά για Πόρο-Ύδρα-Αίγινα, και λόγω της ταχύτητάς του, δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες του να παραμείνουν στα νησιά για περισσότερη ώρα. Επίσης διαθέτει ζωντανή μουσική που ικανοποιεί τις διάφορες εθνικότητες των επιβατών του πλοίου.

Επιπλέον, ο πλούσιος μπουφές του, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να διαλέξουν αυτό που επιθυμούν, αλλά και παράλληλα να δοκιμάσουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από πολλά και διαφορετικά είδη φαγητού όπως κρέας, ψάρι, κοτόπουλο, γλυκά κ.α.

“Όπως υποσχεθήκαμε, αναβαθμίζουμε την μονοήμερη κρουαζιέρα με πλούσιο 
μπουφέ, εξαιρετική ζωντανή μουσική, VIP FIRST CLASS και άλλα πολλά” τονίζει ο Δ/νων Σύμβουλος της Pleasure Cruises, κ. Λευτέρης Τσάφος.
“Η VIP – EXECUTIVE θέση είναι φτιαγμένη για να παρέχει περισσότερη άνεση και πολυτέλεια στους πελάτες κατά την διάρκεια της μονοήμερης κρουαζιέρας.” “Είμαστε σίγουροι ότι τα ταξιδιωτικά γραφεία τα οποία αποτελούν τους πελάτες μας θα εκτιμήσουν την καινοτομία αυτή και θα την βοηθήσουν να πουληθεί.”
Κάναμε τη φιλοδοξία μας να δώσουμε ξανά στη μονοήμερη κρουαζιέρα την παλιά της αίγλη, πραγματικότητα”,  καταλήγει ο κ. Τσάφος

Το πλοίο θα αναχωρεί καθημερινά από την πύλη Ε2.

Πληροφορίες στο www.pleasurecruises.gr,  
bookings στα τηλ. 2104528000 και το email info@pleasurecruises.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.