Αρχική Τουρισμός Κορινθία μια περιοχή που εμπνέει!

Κορινθία μια περιοχή που εμπνέει!

Με το σλόγκαν “Inspiring region of Corinthia” πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ στις 25, 26 και 27 Απριλίου παρουσίαση της Κορινθίας ως ανερχόμενου τουριστικού προορισμού. Η τριήμερη εκδήλωση διοργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Ολλανδίας με τη συνεργασία ξενοδόχων και οινοποιών της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων Ολλανδοί τουριστικοί πράκτορες, tour operators, δημοσιογράφοι και κοινό είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές της Κορινθίας, το φυσικό της περιβάλλον, τα υψηλής ποιότητας καταλύματα και τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρει η περιοχή, μεταξύ άλλων για πολιτισμικό, ποδηλατικό, περιηγητικό και οινικό τουρισμό.

Ιδιαίτερη θέση στην εκδήλωση κατείχαν τα περίφημα κρασιά της Νεμέας, που παρουσιάστηκαν στο Ολλανδικό κοινό και σε επαγγελματίες του χώρου και ενθουσίασαν με την ποιότητα και τη μοναδικότητά τους.

Στις σχετικές επαφές τους, οι εκπρόσωποι της Κορινθίας και η Διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Ολλανδίας Ε. Κωστοπούλου διαπίστωσαν με μεγάλη ικανοποίηση το ενδιαφέρον της Ολλανδικής τουριστικής αγοράς για περαιτέρω συνεργασία με τους τοπικούς παράγοντες, με στόχο την ανάδειξη της περιοχής ως εναλλακτικού προορισμού διακοπών για τους Ολλανδούς τουρίστες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.