Αρχική Αεροπορικά Νέα H BA επιβεβαιώνει την απώλεια 1,200 θέσεων εργασίας στη BMI – τα...

H BA επιβεβαιώνει την απώλεια 1,200 θέσεων εργασίας στη BMI – τα συνδικάτα αποφάσισαν να πολεμήσουν

H British Airways παραδέχθηκε ότι η εξαγορά της BMI θα μπορούσε να οδηγήσει σε περίπου 1.200 απολύσεις.
Η ΒΑ στι διαβουλεύσεις που έχει ξεκινήσει με τα συνδικάτα σχετικά με τη πρότασή της να μεταφερθούν οι δραστηριότητες της ΒΜΙ στο αεροδρόμιο του Heathrow, παραδέχθηκε ότι η απόφαση αυτή θα μπορούσε να οδηγήσει σε 1.200 απολύσεις το μέγιστο, στην έδρα της ΒΜΙ στο Castle Donnington στα Midlands και σε περιφερειακούς αερολιμένες.
Η ΒΑ υποστήριξε ότι χωρίς αυτή την κίνηση, η ΒΜΙ η οποία χάνει £ 3 εκ. την εβδομάδα, θα αναγκαστεί να κλείσει και θα χαθούν 2.700 θέσεις εργασίας.
Ενώ η ένταξή της στη ΒΑ θα εξασφαλίσει 1.500 θέσεις εργασίας, στις οποίες περιλαμβάνονται 400 θέσεις εργασίας, εξυπηρέτησης επιβατών στο Terminal 1 του αεροδρομίου του Heathrow.
Η IAG μητρική της ΒΑ έλαβε την περασμενη βδομάδα την έγκριση από την Ευρωπαϊκή κοινότητα για την εξαγορά της ΒΜΙ.

Τα συνδικάτα αποφάσισαν να πολεμήσουν

Κατόπιν της πρότασης της ΒΑ να μεταφέρει τη βάση της ΒΜΙ στο Heathrow, με αποτέλεσμα την απώλεια 1.200 θέσεων εργασίας, η Βρετανική ¨ενωση πιλότων (BALPA), καθώς και τα υπόλοιπα συνδικάτα αποφάσισαν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.