Αρχική Αεροπορικά Νέα Aéroports de Paris και Air France: Δεσμευόμαστε να γίνει το Charles de...

Aéroports de Paris και Air France: Δεσμευόμαστε να γίνει το Charles de Gaulle το αγαπημένο αεροδρόμιο των επιβατών

Η εταιρία Aéroports de Paris και η Air France ενωμένες στο Παρίσι-Charles de Gaulle για την 
ανάπτυξη των υπηρεσιών του κορυφαίου ευρωπαϊκού αεροδρομίου.

Η Aéroports de Paris και η Air France έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους στο Παρίσι-Charles de Gaulle για τη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους επιβάτες, για την προσέλκυση περισσότερων διεθνών πτήσεων και ως συνέπεια την ενίσχυση του Ευρωπαϊκού αεροδρομίου – κόμβου.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου, κατέληξαν σε ένα πρόγραμμα συνεργασίας, το Hub 2012, ιδιαίτερη προσέγγιση για την εξυπηρέτηση των επιβατών.

Νέες υποδομές

Το 2012, έτος μετατροπής του αεροδρομίου, θα σηματοδοτήσει το άνοιγμα νέων υπηρεσιών,
συμπεριλαμβανομένου του Satellite 4, της νέας αίθουσας αναχωρήσεων στο terminal 2E.  

Αντιπροσωπεύοντας μία επένδυση ύψους 580 εκατ. ευρώ, το Satellite 4 θα διατεθεί για τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων και θα εξυπηρετεί μέχρι 7,8 εκατομμύρια επιβάτες.
Αυτός ο νέος δορυφόρος επιβίβασης θα επιτρέψει στην Air France να επικεντρώσει τις δραστηριότητές της στην ανατολική πλευρά του αεροδρόμιου, στα terminal 2E, 2F και 2G. Μακροπρόθεσμα,το αεροδρόμιο του Παρισιού-Charles de Gaulle θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει 42 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως (σε σύγκριση με 34 εκατομμύρια επιβάτες το 2010).
Αυτή η νέα διαμόρφωση θα δίνει στα Aéroports de Paris την δυνατότητα να
αναδιοργανώσει νέες εγκαταστάσεις προς όφελος των άλλων αεροπορικών εταιρειών.

Ευκολότερες και ταχύτερες συνδέσεις

Στο τέλος του 2012, το terminal F θα αναδιαμορφωθεί για να εξυπηρετεί μόνο τις Ευρωπαϊκες πτήσεις. Οι επιβάτες Σένγκεν θα χρησιμοποιούν ευκολότερες και ταχύτερες συνδέσεις.

Νέες υπηρεσίες που εκπροσωπούν το Παρίσι, τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό του κόσμου

Από το καλοκαίρι του 2012, το Satellite 4 θα φιλοξενεί ένα σαλόνι ειδικά αφιερωμένο στους επιβάτες Business που ταξιδεύουν με την Air France  με επιφάνεια άνω των 3.000 τετραγωνικών μέτρων, το μεγαλύτερο σαλόνι του δικτύου της.  Η Aéroports de Paris καινοτομεί επίσης με νέες υπηρεσίες σε έναν ευρύ χώρο που προορίζεται για ψώνια και χαλάρωση.

Πριν από το τέλος του έτους, το Satellite 4 θα περιλαμβάνει ένα μουσείο, όπου θα εκτίθενται αυθεντικά έργα τέχνης.
Αργότερα, θα υπάρξει επίσης μία ζώνη 4.500 τ.μ.  στην «Galerie Parisienne» που θα εξυπηρετεί τους επιβάτες που έχουν connection και θα περιλαμβάνει ένα ξενοδοχείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.