Αρχική Αεροπορικά Νέα Έναρξη νέου δρομολογίου ΑΘΗΝΑ – ΣΚΥΡΟΣ – ΑΘΗΝΑ από την Aegean

Έναρξη νέου δρομολογίου ΑΘΗΝΑ – ΣΚΥΡΟΣ – ΑΘΗΝΑ από την Aegean

Aegean AirlinesΜετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού για τις γραμμές δημόσιας υπηρεσίας, η Aegean από 1ης Μαΐου 2012  θα καλύπτει για τα επόμενα 4 χρόνια το δρομολόγιο ΑΘΗΝΑ-ΣΚΥΡΟΣ-ΑΘΗΝΑ, το μόνο που της κατοχυρώθηκε και το οποίο θα εκτελείται με Airbus A319/A320.

O Διευθ. Σύμβουλος της AEGEAN κ. Δημήτρης Γερογιάννης δήλωσε: “Κατά την διάρκεια των 2 τελευταίων ετών συμβάλλαμε στην ανάπτυξη της κίνησης των δρομολογίων Αθήνα-Σητεία, Θεσσαλονίκη-Καλαμάτα, Θεσσαλονίκη-Σάμος και Θεσσαλονίκη-Κέρκυρα  κατά 70% και με μηδενικό κόστος για το κράτος, αφού η εξυπηρέτησή τους έγινε για πρώτη φορά με jet αεροσκάφη και για πρώτη φορά χωρίς καμία απολύτως επιδότηση”.

Η AEGEAN για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού  θα συνεχίσει να εξυπηρετεί , τις 4 γραμμές που κάλυπτε τα τελευταία 2 χρόνια, έως τις 30 Απριλίου 2012.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ταξίδι σας με την Aegean, επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα μας www.aegeanair.com ή καλέστε το Κέντρο Κρατήσεων στο 801 11 20000 ή επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.