Home Επικαιρότητα Τα Asian Spa Ayurvedic Retreats & Resorts ξεκινούν την εαρινή και καλοκαιρινή...

Τα Asian Spa Ayurvedic Retreats & Resorts ξεκινούν την εαρινή και καλοκαιρινή λειτουργία τους σε μοναδικούς τουριστικούς προορισμούς στις ομορφότερες γωνιές της Ελλάδας

Asian Spa Ayurvedic Retreats & ResortsΟ όμιλος Asian Spa Ayurvedic & City Retreat σας προσκαλεί στα μοναδικά Asian Spa Ayurvedic Retreats & Resorts, όπου μπορείτε να απολαύστε μοναδικές θεραπείες spa, σε επιλεγμένους ελληνικούς προορισμούς μιας και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καταλληλότερο φυσικό περιβάλλον από αυτό της Ελλάδας, για να γίνει πράξη η φιλοσοφία των Asian Spa Ayurvedic Retreat & Resorts.

Στο δημοφιλέστερο νησί του Ιονίου την Κέρκυρα, στις λαμπερές Σπέτσες, την ιστορική Ρόδο αλλά και στην παγκόσμιας ομορφιάς Σαντορίνη, τα Asian Spa Retreats & Resorts, ανταποκρίνονται με μοναδική ποιότητα στις υψηλές απαιτήσεις των υπηρεσιών ευεξίας.

Στις Σπέτσες, στο Posidoneion Grand, σημείο αναφοράς των Σπετσών, το Asian Spa Resort λειτουργεί διατηρώντας την παράδοση των υψηλών standard ποιότητας των θεραπειών σε ένα μοναδικό περιβάλλον. Κάντε μια βουτιά στην πισίνα του spa μέσα σε ένα ήσυχο μεσογειακό κήπο και στη συνέχεια, αφεθείτε στην ικανότητα και την εμπειρία των θεραπευτών σε ένα ταξίδι ευημερίας και αναζωογόνησης στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα.

Στη Σαντορίνη, σε δύο ξενοδοχεία της Luxury Collection της Starwood Hotels and Resorts, Vedema και Mystique, τα Asian Spa Resorts σας προσφέρουν θεραπείες σχεδιασμένες να αντανακλούν την ομορφιά και την ηρεμία του μοναδικού αυτού τόπου. Στο Vedema, οι εγκαταστάσεις του Spa τηρούν τη μινιμαλιστική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, ενώ στο Mystique θα απολάυσετε υψηλής ποιότητας θεραπείες με θέα που κόβει την ανάσα, στην παγκοσμίου φήμης Καλντέρα.

Στην Ρόδο, στο πεντάστερο ξενοδοχείο Lindian Village, απολαύστε τις μοναδικές αγιουρβεδικές θεραπείες του Asian Spa & Ayurvedic Retreat δίπλα στη θάλασσα και χαλαρώστε στα χέρια των ειδικών θεραπευτών μας.

Στην Κέρκυρα, απολαύστε τις μοναδικές αγιουβερδικές θεραπείες του Asian Spa & Ayurvedic Retreat σε τρεις εκλεκτούς προορισμούς του νησιού. Στο Grand Mediterraneo, θα βρείτε ένα μοναδικό Spa το οποίο προσφέρει ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η Αγιουρβέδα αλλά και οι δυτικού τύπου θεραπείες. Στην περιοχή Γουβιά, τo Day Spa διαθέτει ατομικά δωμάτια θεραπειών της Ανατολικής φιλοσοφίας της Αγιουρβέρδας όπου μπορείτε να απολάυσετε μια ξεχωριστή αναζωογονητική και ανυψωτική εμπειρία. Τέλος, για όσους επιθυμούν διακοπές πολυτέλειας και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, όπου οι θεραπείες αγιουρβέδας αποτελούν μέρος των καθημερινών προσφερόμενων υπηρεσιών, οι δύο ανεξάρτητες βίλες Κommeno Retreats είναι ο απόλυτος προορισμός.

Ο Όμιλος Asian Spa Ayurvedic & City Retreat είναι από τις πιο αναγνωρισμένες αλυσίδες spa στην Ελληνική αγορά και συνεργάζεται πλέον με τρεις από τις μεγαλύτερες διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες: την Hyatt, την InterContinental και τη Starwood. Δραστηριοποιείται με επιτυχία και υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε διεθνούς εμβέλειας Ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς (Σπέτσες, Κέρκυρα, Ρόδος και Σαντορίνη). Τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα είναι η πολυετής επαγγελματική εμπειρία των στελεχών του και το υψηλό επίπεδο στην ποιότητα των παρεχόμενων θεραπειών. Ο Όμιλος Asian Spa Ayurvedic & City Retreat, παραμένοντας πιστός στην πελατοκεντρική του φιλοσοφία, έχει ως στόχο την παροχή μιας ξεχωριστής και προσωποποιημένης εμπειρίας spa σε κάθε πελάτη με υψηλά standard ποιότητας και επαγγελματισμού.

Ο Όμιλος Asian Spa Ayurvedic & City Retreat συνολικά διαχειρίζεται και λειτουργεί:

το I-Spa στο Ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental στην Αθήνα
το Asian Spa City Retreat στην Αθήνα, στη Νέα Φιλοθέη
το Asian Spa City Retreat στο Ξενοδοχείο Hyatt στη Θεσσαλονίκη
το Asian Spa Resort του Ξενοδοχείου Grand Mediterraneo στην Κέρκυρα
το Asian Spa Resort του Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες
το Asian Spa Resort του Ξενοδοχείου Mystique της Starwood στη Σαντορίνη
το Asian Spa Resort του Ξενοδοχείου Vedema Resort της Starwood στη Σαντορίνη
το Asian Spa Ayurvedic Retreat στην περιοχή Γουβιά στην Κέρκυρα
το Asian Spa Ayurvedic Retreat στο Ξενοδοχείο Lindian Village στη Ρόδο

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version