Home Αεροπορικά Νέα Με την Turkish Airlines και το Travel Plan στην αγορά της Κίνας

Με την Turkish Airlines και το Travel Plan στην αγορά της Κίνας

Όταν οι ενέργειες στηρίζονται σε σχέσεις δοκιμασμένες, και σε αυτές συμμετέχουν οι κορυφαίοι οργανισμοί και εταιρείες στο είδος τους, τότε το αποτέλεσμα είναι πάντα επιτυχές. Η Turkish Airlines, η Νο1 αεροπορική εταιρία της Ευρώπης (όπως αναδείχθηκε με την ψήφο 18,8εκ. επιβατών) με την βοήθεια του Travel Plan, ένωσαν για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις τους προκειμένου αυτή τη φορά να προσεγγίσουν την τεράστια αγορά της Κίνας.

Η πολυμελής αποστολή, συνοδευόμενη από τη Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κα. Gulay Ozturk και το Γενικό Διευθυντή του Travel Plan κ. Νικόλαο Μπόλια, περιελάμβανε τη συμμετοχή των εννέα κορυφαίων τουριστικών γραφείων της Ελλάδας Amathus Hellas, Amphitrion Group, Argo Travel, Griffin Travel Marine, Heronia Travel, Imagination Holidays, Kyvernitis Travel, Marine Tours και Travel Plan. Το ταξίδι γνωριμίας με την πρωτεύουσα της Κίνας, το Πεκίνο πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 30 Μαρτίου. Στο διάστημα αυτό, η ελληνική αποστολή περιηγήθηκε στα πιο ιστορικά μνημεία της περιοχής και γνώρισε από κοντά την κινεζική κουλτούρα μέσα από ενέργειες και εκδηλώσεις που είχαν ως στόχο την περαιτέρω γνωριμία με την αγορά της Κίνας. Για την ενίσχυση και σύσφιξη των τουριστικών σχέσεων με την Κίνα, η αποστολή συναντήθηκε με εκπροσώπους της Επιτροπής Τουρισμού του Πεκίνου.   

Κατά την επιστροφή η κα. Ozturk δήλωσε: «Το πρώτο εξερχόμενο FAM trip που διοργανώσαμε σε συνεργασία με το Travel Plan αποτέλεσε για εμάς το δεύτερο βήμα για την προσέγγιση της αναπτυσσόμενης αγοράς της Κίνας, μετά και την περσινή φιλοξενία των Κινέζων πρακτόρων στη χώρα μας. Το ταξίδι μας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς τα κορυφαία τουριστικά γραφεία της Ελλάδας είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά το πολιτιστικό κέντρο της χώρας και μία από τις πολυπληθέστερες περιοχές του κόσμου. Η Turkish Airlines θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες, άλλωστε προσφέρει μια από τις καλύτερες δυνατές αεροπορικές συνδέσεις με τις καθημερινές της πτήσεις στο Πεκίνο, τη Σαγκάη και τις τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις στη Γκουανζτζού.»

Ο κ. Μπόλιας δήλωσε: «Η Turkish Airlines και το Travel Plan διοργάνωσαν άλλο ένα επιτυχημένο FAM Trip, αυτή τη φορά στην Κίνα, έναν από τους πιο δημοφιλείς μακρινούς προορισμούς για τους Έλληνες τουρίστες. Οι Έλληνες πράκτορες που συμμετείχαν στο ταξίδι, είχαν τη ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πρωτεύουσα της Κίνας, μια πόλη με χιλιάδες χρόνια ιστορίας και πολιτισμού. Το Travel Plan ταξιδεύει Έλληνες τουρίστες σε περιοχές της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας για περισσότερα από 20 χρόνια. Παράλληλα το συγκεκριμένο FAM Trip, εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο στρατηγικών κινήσεων που πραγματοποιούνται από το Travel Plan για την ανάπτυξη του εισερχόμενου τουρισμού. Η εταιρία επικεντρώνει το ενδιαφέρον στις αγορές Τουρκίας, Κορέας, Κίνας, Ινδίας, Μέσης Ανατολής,  Κύπρου, Ευρώπης,  Βαλκανίων, Αμερικής και Αυστραλίας, με συνεχή διάθεση για επένδυση και εξέλιξη».

Η κοινή στρατηγική ανάπτυξης, της Turkish Airlines και των ελληνικών ταξιδιωτικών πρακτορείων αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά την αρμονική συνύπαρξη και δυναμική παρουσία των φορέων, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση του εισερχόμενου τουρισμού της Ελλάδας.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version