Αρχική Ξενοδοχεία Εστιατόριο Kona Kai – Μία νέα συναρπαστική γευστική εμπειρία στο ξενοδοχείο Athens...

Εστιατόριο Kona Kai – Μία νέα συναρπαστική γευστική εμπειρία στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott

Εδώ καιχρόνια το εστιατόριο ΚonaKai είναι ο αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις της Πολυνησιακής κουζίνας. Οι μοναδικοί γευστικοί συνδυασμοί συνυπάρχουν αρμονικά με τα Πολυνησιακά αντικείμενα του εστιατορίου, τα έπιπλα μπαμπού, τον ήχο από τους καταρράκτες και ένα μαγευτικό τοπίο από τα νησιά Bora-Bora, ταξιδεύοντας τον επισκέπτη στον εξωτικό Ειρηνικό.
Το εστιατόριο KonaKai, εγκαινίασε ένα Νέο Μενού προσφέροντας περισσότερες γεύσεις και αρώματα που θα απογειώσουν τις αισθήσεις σας.

Αθήνα – 25 Απριλίου 2012 – Εστιατόριο KonaKai Νέο Μενού

Για πάνω από 28 χρόνια το εστιατόριο KonaKai προσφέρει στους Αθηναίους εξωτικές γεύσεις από την Πολυνησία . Οι πλούσιες επιλογές από εκλεκτά εδέσματα είναι ατελείωτες καθώς το εστιατόριο KonaKai ξεδιπλώνει μια νέα ποικιλία γεύσεων που έχει ετοιμάσει ο Σεφ με ιδιαίτερη σχολαστικότητα και στόχο την τελειότητα. Οι νέες επιλογές σε πιάτα με θαλασσινά περιλαμβάνουν “TodManPla” κροκέτες ψαριού & “Τόνο και σολομό” Tartaki με σάλτσα Ponzu”. Η νέα επιλογή από σούπες και σαλάτες περιλαμβάνει “Γαριδόσουπα” & σαλάτα “GadoGado” που συνοδεύεται με σως φιστικιού. Οι νέες προσθήκες σε κυρίως πιάτα περιλαμβάνουν το “KonaKaiStateCombo” μια επιλογή από εκλεκτές κοπές κρεατικών & μαριναρισμένα θαλασσινά με πάστα μπαχαρικών που σερβίρονται σε τραπέζι teppanyaki και εναλλακτικά τη λαχταριστή “Μπριζόλα Ribeye” με σως από τζίντζερ, σκόρδο και τσίλι. Ένα πλούσιο γεύμα δεν θα ήταν πλήρες χωρίς τις δελεαστικές επιλογές από επιδόρπια όπως το “Σουφλέ ColdLimeMango” που σερβίρεται με φρέσκα φρούτα ή τη “Κρέπα Πολυνησιακού Νησιού” που είναι κρέπα Pandan γεμιστή με τροπικά φρούτα η οποία σερβίρεται με τρεις σως. Για όσους επιθυμούν κάτι πιο ελαφρύ το KonaKai προσφέρει μια επιλογή από μενού τριών (3) πιάτων με τιμή από μόνο € 26,00. Τα Αll ΤimeClassics του KonaKai συμπληρώνουν το μενού του εστιατορίου στο οποίο έχουν διαμορφωθεί και νέες οικονομικότερες τιμές με γνώμονα την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε.

KonaKai: Νέο Μενού διατίθεται από την Τρίτη έως και Σάββατο 19:00 έως τις 00,30
Για κρατήσεις καλέστε στο +30210 930 0074, e-mail: athens.konakai@marriott.com
Φαξ: 30210 935 8603.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.