Αρχική ΣΕΤΕ Έρευνα ΣΕΤΕ – ΙΟΒΕ: One week to go!

Έρευνα ΣΕΤΕ – ΙΟΒΕ: One week to go!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας ΣΕΤΕ και ΙΟΒΕ, συνεχίζεται η έρευνα που σκοπό έχει την καταγραφή των τάσεων στην τουριστική οικονομία, με καταληκτική ημερομηνία συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου τη Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012.
Οι επιχειρηματίες / επαγγελματίες του τουρισμού, μπορούν να λάβουν μέρος στην έρευνα για την καταγραφή των τάσεων στην τουριστική οικονομία. Η  συμπλήρωση του ερωτηματολογίου πραγματοποιείται σε λιγότερο από 10 λεπτά και οι απαντήσεις θα είναι αυστηρά απόρρητες. Τα στοιχεία συλλέγονται από το ΙΟΒΕ, το οποίο τα επεξεργάζεται και παράγει συγκεντρωτικά αποτελέσματα, χωρίς αναφορές σε μεμονωμένες επιχειρήσεις.
Οι συμμετέχοντες στην έρευνα θα ενημερώνονται αναλυτικά για τα αποτελέσματα μέσω e-mail.

Για να συμμετάσχετε στην έρευνα, επιλέξτε ερωτηματολόγιο:

Ερωτηματολόγιο ξενοδοχειακών επιχειρήσεων

Ερωτηματολόγιο τουριστικών επιχειρήσεων (πλην ξενοδοχειακών)

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλησπέρα,

    κάνω μια έρευνα στα πλαίσια της πτυχιακης μου εργασιας για την τουριστική δραστηριότητα στη χώρα και τις στρατηγικές τουριστικής διαφήμισης. Τα αποτελέσματα της έρευνας σας θα συντελλόυσαν καταλυτικά στο να κατανοήσω ποια είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στο τομέα του τουρισμού. Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να μου κοινοποιήσετε τα αποτελέσματα, δεδομένου οτι δεν εχω τα μέσα να κανω μια εις βάθος έρευνα μόνος μου. Τα στοιχεία της έρευνας σας δεν θα παραποιηθούν και θα αναφερθώ στην προσπάθεια σας με εισαγωγικό κεφάλαιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.