Home Τουρισμός Skiathos Gay Culture Festival 12-15 July 2012

Skiathos Gay Culture Festival 12-15 July 2012

Ιστοσελίδες και blogs με χιλιάδες αριθμό επισκεπτών αναρτούν το Φεστιβάλ G Κουλτούρας της Σκιάθου που θα πραγματοποιηθεί στις 12-15 Ιουλίου. Γεγονός είναι οτι το Φεστιβάλ εχει διαδωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο και το ενδιαφέρον του κόσμου ήδη δηλώνει την τουριστική αύξηση που θα φέρει η διοργάνωση στο νησί…

Σύμφωνα με πηγές η  επισήμη σελίδα του Φεστιβάλwww.skiathosgay.com. δέχεται εκατοντάδες επισκέψεις καθημερινά απο νέους και νέες απο όλο τον κόσμο καθώς και ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί απο γνωστούς dj και καλλιτέχνες κάθε είδους για την συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ. Τα ξενοδοχεία στη Σκιάθο οργανώνονται πυρετωδώς για να δεχθούν τον όγκο επισκεπτών καθώς και εταιρείες με yacht έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν ενεργά στο Φεστιβάλ διοργανώνοντας αφίξεις ταξιδιωτών με ιστιοπλοικά και ημερήσιους αγώνες  με σκάφη. Αναμένουμε τις εξελίξεις… Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Σκιάθος φέτος θα βουλιάξει λίγα εκατοστά (κυριολεκτικά)!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version