Home Κρουαζιέρες Το AEGEAN GLORY ξεκινά ανανεωμένο τη μονοήμερη κρουαζιέρα

Το AEGEAN GLORY ξεκινά ανανεωμένο τη μονοήμερη κρουαζιέρα

Το AEGEAN GLORY θα ξεκινήσει ανανεωμένο τη μονοήμερη κρουαζιέραΤο AEGEAN GLORY ξεκινά μέσα στον Απρίλιο, πλήρως ανανεωμένο, τα ταξίδια του στον Αργοσαρωνικό με πολλές νέες υπηρεσίες προς τους επιβάτες των μονοήμερων κρουαζιέρων.

“Ο πλούσιος μπουφές του, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να διαλέξουν αυτό που επιθυμούν, αλλά και παράλληλα να δοκιμάσουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από πολλά και διαφορετικά είδη φαγητού όπως κρέας, ψάρι, κοτόπουλο, γλυκά κ.α.”, τονίζει σε ερώτηση του TN o Δ/νων Σύμβουλος της Pleasure Cruises, κ. Τέρης Τσάφος, “διότι πιστεύουμε ότι με τα χρήματα τα οποία πληρώνει ο πελάτης πρέπει να έχει ένα πολύ καλύτερο φαγητό.”

“Το AEGEAN GLORY, συνεχίζει ο κ. Τσάφος, “λόγω της ταχύτητάς του, δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες του να παρεμείνουν στα νησιά για περισσότερη ώρα. Επίσης διαθέτει ζωντανή μουσική που ικανοποιεί τις διάφορες εθνικότητες των επιβατών του πλοίου.”
First Class VIP service
Για πρώτη φορά στη μονοήμερη κρουαζιέρα με ακριβότερο εισιτήριο και για περιορισμένο αριθμό επιβατών, θα υπάρχει First Class VIP service.
Μεταξύ των ανέσεων που θα προσφέρει η θέση αυτή είναι  ελεύθερα ποτά, ειδικός χώρος στο κατάστρωμα, ειδική ταξιδιωτική τσάντα του AEGEAN GLORY με διάφορα δώρα έκπληξη, πολύγλωσση Ηostess στη διάθεσή τους καθ’ όλη τη διάρκεια τις κρουαζιέρας, ειδικό μπουφέ πολυτελείας με λινά τραπεζομάντηλα και πετσέτες, κρυστάλλινα ποτήρια κ.α. (δηλαδή ότι περιμένει ένας First Class passenger).
Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό έλειπε από τη μονοήμερη κρουαζιέρα γι’ αυτούς που θέλουν κάτι το πραγματικά ξεχωριστό και είμαστε σίγουροι ότι τα ταξιδιωτικά γραφεία τα οποία αποτελούν τους πελάτες μας θα εκτιμήσουν την καινοτομία αυτή και θα την βοηθήσουν να πουληθεί.
Ορισμένες ώρες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα παρέχουμε μαθήματα ελληνικών χορών γι’ αυτούς που επιθυμούν να μάθουν τους χορούς μας και υπηρεσίες τις οποίες θα ανακοινώσουμε σύντομα.
Εκτός από τις μονοήμερες κρουαζιέρες, το AEGEAN GLORY είναι διαθέσιμο, κατόπιν αιτήματος, για ειδικές εκδηλώσεις όπως γαμήλιες δεξιώσεις, πάρτι, εταιρικές εκδηλώσεις, δειγματοληψία προϊόντων, ή απλά για ένα πάρτι στη θάλασσα.

“Φιλοδοξία μας είναι  να δώσουμε ξανά στη μονοήμερη κρουαζιέρα την παλιά της αίγλη!”, τονίζει ο κ. Τέρης Τσάφος.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.