Αρχική Κρουαζιέρες Προετοιμάζεται ο ΟΛΠ για τη θερινή περίοδο του 2012

Προετοιμάζεται ο ΟΛΠ για τη θερινή περίοδο του 2012

Γιώργος ΑνωμερίτηςΣτην αίθουσα συσκέψεων του Ο.Λ.Π. Α.Ε. συνήλθε ευρεία σύσκεψη όλων των φορέων και χρηστών του λιμανιού, με θέμα «Λειτουργική Προετοιμασία Κεντρικού Επιβατικού Λιμένα θερινής περιόδου 2012», υπό την προεδρία του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου του Ο.Λ.Π. Α.Ε. κ. Γιώργου Ανωμερίτη.
Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος, το Λιμενικό Σώμα, η Αστυνομική Διεύθυνση και η Τροχαία Πειραιά, το Τελωνείο Πειραιά, η Διεθνής Ναυτική Ένωση και οι επαγγελματικοί φορείς της Ακτοπλοΐας και της Κρουαζιέρας καθώς και διευθυντικά στελέχη του Ο.Λ.Π. Α.Ε.
    Από τη σύσκεψη προέκυψαν σημαντικά θέματα συντονισμού, τόσο σε σχέση με το Port-control και τις πλοηγήσεις στο θαλάσσιο χώρο, όσο και με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τρεις οδικούς άξονες (Γούναρη, Εθνικής Αντιστάσεως και Σκυλίτση). Επίσης συζητήθηκαν τα θέματα των ταξί και των δημοσίων συγκοινωνιών εντός της ζώνης λιμένα καθώς και η πλήρης λειτουργία του νέου Σταθμού Επιβατών Κρουαζιέρας Β΄ (Θεμιστοκλέους) από τον Μάιο. Σημειώνεται ότι από το φθινόπωρο θα αρχίσουν τα έργα μετρό στο Σταθμό «Πειραιάς» στην Ακτή Αλών, γεγονός που θα επιφέρει ορισμένες μεταβολές στη λειτουργία του λιμανιού στην περιοχή αυτή.
    Κοινή, τέλος, ήταν η θέση ότι το λιμάνι οφείλει να λειτουργεί παρέχοντας ποιοτικές τουριστικές υπηρεσίες και προς αυτή την κατεύθυνση θα υπάρχουν συνεχείς διμερείς συναντήσεις όλων των φορέων υπό το συντονισμό του Γενικού Δ/ντή του Ο.Λ.Π. Α.Ε. κ. Σταύρου Χατζάκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.