Αρχική Εκθέσεις Οι Δανοί θα βρούν φέτος τα Κύθηρα

Οι Δανοί θα βρούν φέτος τα Κύθηρα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΟΤ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ FERIE FOR ALLE 2012 , HERRNING DENMARK

Με επιτυχία διεξήχθη η τουριστική Έκθεση FERIEFORALLE 2012 (www.ferieforalle.dk) στο Χέρνινγκ της Δανίας, την 24-26 Φεβρουαρίου 2012 στην οποία συμμετείχε με περίπτερό του ο ΕΟΤ. Η έκθεση προσέλκυσε 66.295 επισκέπτες(έτος 2011: 66.100). Η Εκθεση έλαβε χώρα στον Εκθεσιακό χώρο Messecenter Herning (www.mch.dk) με 1064 εκθέτες, εκ των οποιων 45 χώρες και 64 περιφερειακοί και τοπικοί οργανισμοί τουρισμού.

Στο καλαίσθητο περίπτερο του Ε.Ο.Τ συμμετείχαν ως συνεκθέτες η Περιφέρεια ΚΡΗΤΗΣ, η ΡΟΔΟΣ με τον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (PROTOUR), η ΚΩΣ από τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού, ο Δήμος ΣΚΟΠΕΛΟΥ, το ξενοδοχείο ”John & George” από το Τολό Αργολίδος.

Οι επισκέπτες της έκθεσης αυτήν την χρονιά ήταν 66.295 (δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με αριθμό άνω των 66.000 επισκεπτών). Η έκθεση ”Ferieforalle” δίνει έμφαση στα είδη camping και στο golf. Στην αίθουσα που ήταν τo περίπτερo του ΕΟΤ, πρωτοστατούσαν οι Tou rOperators Bravo Tours, Promotours και Star Tοurs.

Ο Διευθυντήςτου γραφείου Ε.Ο.Τ Σκανδιναβίας κ. Θεόδωρος Θαλασσινός από κοινού με τους συνεκθέτες του περιπτέρου ΕΟΤ πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με εκπροσώπους TourOperators, τουριστικούς πράκτορες, εκπροσώπους ΜΜΕ και διαφημιστές.

Στην συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε με τον κ. BjarkeHansen ιδιοκτήτη του T.OPrimotours ανακοινώθηκε ότι η εταιρεία τους ανοίγει ως νέο τουριστικό προορισμό τα Κύθηρα μέσω του αεροδρομίου Χανίων για το τρέχον τουριστικό έτος 2012.

Στην συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε με τον κ.Jesper Klausholm Marketing Manager του BILLUNDAIRPORT (διακίνησε συνολικά 1.300.000 επιβάτες με Δανέζικα charters για το έτος 2011) ανακοινώθηκε ότι άνοιξε απευθείας γραμμή πτήσεων με την RYANAIR από BILLUND για Κέρκυρα για το τρέχον τουριστικό έτος 2012.

H Σκανδιναβία είναι μια μεγάλη αγορά που θα πρέπει να τους προσελκύσουμε να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι που πέρασαν από την έκθεση ήταν σοβαροί, ευγενικοί και θέλουν ήσυχες διακοπές, αγαπάνε την Ελλάδα και θαυμάζουν τον Πολιτισμό της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.