Αρχική Μεταφορές Ο ΟΛΠ Α.Ε. συμμέτοχος σε δέκα (10) Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Ο ΟΛΠ Α.Ε. συμμέτοχος σε δέκα (10) Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Με αφορμή το διεθνές Συνέδριο, το οποίο διεξήχθη στην Αθήνα από τον ΟΛΠ Α.Ε. και το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα MEMO, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες τόνισε:
“Η εξωστρέφεια του ΟΛΠ Α.Ε. και η ενεργός συμμετοχή στα διεθνή δρώμενα αποτελεί για την παρούσα διοίκηση στρατηγική επιλογή. Ήδη ο ΟΛΠ Α.Ε. συμμετέχει ενεργά σε όλες τις διεθνείς δραστηριότητες και Οργανισμούς όπως η ESPO (Ευρωπαϊκή Ένωση Λιμένων), MedCruise (Μεσογειακή Ένωση Λιμένων Κρουαζιέρας), τα συνέδρια της SeaTrade κ.α. Η  MedCruise μάλιστα το 2011 εξέλεξε ως Πρόεδρο της, τον Γενικό Διευθυντή του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Σταύρο Χατζάκο. Παράλληλα όμως ο ΟΛΠ Α.Ε. συμμετέχει ενεργά μαζί και με άλλα λιμάνια (Valencia, Genoa, Venice, Marseilles, Koper) σε σειρά Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
  Ο ΟΛΠ Α.Ε. δραστηριοποιείται και συμμετέχει σε δέκα (10) Ευρωπαϊκά Προγράμματα, τα οποία είναι όλα συγχρηματοδοτούμενα από την Ε.Ε., ύψους χρηματοδότησης 2.170.914 Ευρώ.
Τα προγράμματα αυτά είναι:
1 MEMO
2 TERCONMED
3 CLIMEPORT
4 PORTA
5 SEATOLAND
6 MOS4MOS
7 SUPPORT
8 SEEMARINER
9 CUSTOMMED
10 S-PORT

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.