Αρχική Τουρισμός Δημοσιογραφικό Ταξίδι στο Δήμο Μονεμβασιάς

Δημοσιογραφικό Ταξίδι στο Δήμο Μονεμβασιάς

Για πρώτη φορά διοργανώθηκε από την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Μονεμβασιάς μεγάλη δημοσιογραφική αποστολή το τριήμερο 16-18 Μαρτίου.
Φιλοξενήθηκαν συνολικά 26 Έλληνες ταξιδιωτικοί συντάκτες, προερχόμενοι από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης. Ξεναγήθηκαν σε κάποια από τα σημαντικότερα σημεία του Δήμου Μονεμβασίας και γνώρισαν από κοντά τις δυνατότητες της περιοχής για την προσέλκυση επισκεπτών.
Η διοργάνωση του ταξιδιού κρίνεται ως ιδιαίτερα επιτυχής, αφού όλοι οι φιλοξενούμενοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία, αλλά και την ποικιλία που παρουσιάζει το τουριστικό χαρτοφυλάκιο του Δήμου Μονεμβασίας,  το οποίο εκτός από την μαγευτική Καστροπολιτεία, περιλαμβάνει προορισμούς, μνημεία, σημεία ενδιαφέροντος, δραστηριότητες και ταξιδιωτικές εμπειρίες, ικανές να καταστήσουν την περιοχή επιλογή κύριων πολυήμερων διακοπών για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.
Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής του Δήμου Μονεμβασίας για την οργανωμένη και συστηματική ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής. Για το άμεσο μέλλον προγραμματίζονται και ανάλογες αποστολές, οι οποίες θα αφορούν σε ταξιδιωτικούς συντάκτες ξένων μέσων ενημέρωσης, αλλά και τουριστικούς πράκτορες.
Ο Δήμαρχος κος Ηρακλής Τριχείλης δήλωσε: ‘’Η ανάπτυξη του τουρισμού αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για το Δήμο Μονεμβασίας. Η προώθηση του τουριστικού προϊόντος, γίνεται με βάση συγκεκριμένο σχεδιασμό βασισμένο στις σύγχρονες μεθόδους του τουριστικού marketing. Βρισκόμαστε στην αρχή μιας προσπάθειας η οποία ευελπιστούμε σύντομα να αποδώσει συγκεκριμένα και μετρήσιμα αποτελέσματα.’’
Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Μονεμβασιάς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους εργάστηκαν και συμμετείχαν, με οποιονδήποτε τρόπο, για την επιτυχή διοργάνωση αυτής της δημοσιογραφικής αποστολής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.