Αρχική Κρουαζιέρες ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Με τη σφραγίδα του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Με τη σφραγίδα του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού

Celestyal Cruises

Η Louis Hellenic Cruises προχώρησε σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, για την πραγματοποίηση μίας μοναδικής κρουαζιέρας «με οδηγό την ιστορία και τον πολιτισμό»!

Πιο συγκεκριμένα, αποκλειστικά στις 23 Μαρτίου 2012 για 4ημέρες και 3νύχτες με προορισμούς την Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία παράλληλα με την απόλαυση της εν πλω φιλοξενίας του Louis Cristal, να «ταξιδέψουν» με τη φαντασία τους στο χρόνο και να αφεθούν στη μαγεία της ιστορίας, με τη σφραγίδα του ΙΜΕ.

Ο γνωστός ιστορικός και Υπεύθυνος τμήματος Γενεαλογίας & Προφορικής Ιστορίας του ΙΜΕ,  κ. Μιχαήλ Βαρλάς θα δώσει άλλη διάσταση στην εμπειρία της κρουαζιέρας, με διαδραστικές διαλέξεις και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό με θέματα που θα συγκινήσουν και θα ανασύρουν μνήμες. Οι εν πλω διαλέξεις θα έχουν θέματα:”Σμύρνη, στα ίχνη της χαμένης πόλης” & “Κωνσταντινούπολη. Μικρές ιστορίες μιας μεγάλης πόλης”. Παράληλα με τις διαλέξεις θα μπορεί κανείς να απολαύσει το πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο πλοίο καθώς και να επιλέξει μία από τις ενδιαφέρουσες και ειδικά σχεδιασμένες εκδρομές στα ιστορικά μέρη που θα επισκεφτεί.

Σκοπός αυτής της θεματικής κρουαζιέρας είναι ο επιβάτης, εκτός από τη χαλάρωση και την απόδραση από την καθημερινότητα, να ταξιδέψει τόσο στο παρόν όσο και στο παρελθόν με τη φαντασία του. Του παρέχεται έτσι η δυνατότητα να εμπλουτίσει τις γνώσεις του για τα αξιοθέατα και τις πόλεις που θα δει από κοντά και μάλιστα από ένα αναγνωρισμένο φορέα που έχει ως βασικό σκοπό του να διατηρήσει ζωντανή την ιστορική µνήµη και την ελληνική παράδοση.  Άλλωστε αυτός είναι και ο χαρακτήρας της αυθεντικής ελληνικής κρουαζιέρας που εκπροσωπεί η Louis Hellenic Cruises!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.