Αρχική Tourism Διαγωνισμό για την πλαζ Ακτή Βουλιαγμένης

Διαγωνισμό για την πλαζ Ακτή Βουλιαγμένης

Celestyal Cruises

Διαγωνισμό για την πλαζ Ακτή ΒουλιαγμένηςΗ Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ ΑΕ) προκηρύσσει  Διαγωνισμό για την παραχώρηση απλής χρήσης (εκμίσθωση) χώρου στην οργανωμένη πλαζ «Ακτή Βουλιαγμένης» για την εγκατάσταση και λειτουργία επιχείρησης εκμίσθωσης μη μηχανοκίνητων θαλάσσιων μέσων αναψυχής. Η παραχώρηση αφορά τις θερινές περιόδους των ετών 2012 και 2013.
Η ΕΤΑΔ Α.Ε εκτιμά ότι με την εγκατάσταση και λειτουργία επιχείρησης εκμίσθωσης μη μηχανοκίνητων θαλάσσιων μέσων αναψυχής μέσα στο χώρο της οργανωμένης πλαζ «Ακτή Βουλιαγμένης» θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Υποκαταστήματος και θα προσελκύσει μεγαλύτερο αριθμό λουομένων.
Το σχετικό τεύχος Προκήρυξης θα διατίθεται από τα κεντρικά γραφεία της ΕΤΑΔ ΑΕ και από τον δικτυακό της τόπο (www.etasa.gr), από τις 21 Μαρτίου 2012 έως και τις 10 Απριλίου 2012.
Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου 2012.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Δ. Καρακατσάνη στο τηλέφωνο 2103339697 και 2103339703.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.