Αρχική Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας Tον επαναπροσδιορισμό της στοχοθέτησης του προγράμματος τουριστικής προβολής της Αττικής ζητά το...

Tον επαναπροσδιορισμό της στοχοθέτησης του προγράμματος τουριστικής προβολής της Αττικής ζητά το ΞΕΕ από τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιάννη Σγουρό

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο ΕλλάδοςΕπιστολή προς τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιάννη Σγουρό απέστειλε το ΞΕΕ, στην οποία τονίζει τα εξής:

Η εικόνα της Αθήνας και κατ’ επέκταση της Αττικής, ως τουριστικού προορισμού, δέχεται διαρκώς ισχυρά πλήγματα που εμπεδώνουν πλέον στη συνείδηση του εν δυνάμει επισκέπτη, μια ιδιαίτερη αρνητική εικόνα τόσο για την χώρας μας όσο και για τον προορισμό μας. Επειδή πλέον βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, η οποία απαιτεί πολύ προσεκτικούς χειρισμούς, προκειμένου οι συνέπειές τους να μην είναι ανεπίστρεπτες για το μέλλον της πρωτεύουσας, καθίσταται επιτακτική ανάγκη ο αναπροσανατολισμός και η αποτελεσματική αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων του προγράμματος τουριστικής προβολής της περιφέρειας Αττικής.
Το ΞΕΕ, ως καθολικός εκπρόσωπος όλων των ξενοδοχείων της χώρας στα οποία συμπεριλαμβάνονται και όλα τα ξενοδοχεία της Αττικής, έχει ζωτικής σημασίας ενδιαφέρον για την αλλαγή και  αποκατάσταση της εικόνας της Αθήνας ως τουριστικού προορισμού και για έναν επιπλέον λόγο ότι η Αθήνα, ως πρωτεύουσα της χώρας, έχει ευθεία αντανάκλαση στο συνολικό τουριστικό μας προϊόν.
Κατόπιν τούτων, παρακαλούμε πολύ για μια άμεση συνάντηση και ενημέρωση με την εταιρεία που έχει αναλάβει την προβολή της Αττικής, υπό την παρουσία σας, με σκοπό, τον επαναπροσδιορισμό της στοχοθέτησης του προγράμματος τουριστικής προβολής της Αττικής και το συντομότερο δυνατόν να ξεκινήσει διαβούλευση με τους κύριους και σημαντικότερους εμπλεκόμενους ξενοδοχειακούς και τουριστικούς φορείς, ώστε οι δράσεις του προγράμματος να έχουν καίρια συμβολή στην αλλαγή της εικόνας της πόλης μας, στην αύξηση της τουριστικής κίνησης των αλλοδαπών τουριστών προς την Αθήνα και κατ’ επέκταση και στην υπόλοιπη χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.