Αρχική Αεροπορικά Νέα Singapore Airshow 2012, σήμερα 14 Φεβρουαρίου, τα εγκαίνια

Singapore Airshow 2012, σήμερα 14 Φεβρουαρίου, τα εγκαίνια

Στο Singapore Airshow 2012, το 787 Dreamliner της Boeing

 

 

Το μεγαλύτερο Airshow 2012, εγκαινιάζεται σήμερα 14, Φεβρουαρίου, στη Σιγκαπούρη, με τη παρουσίαση πλήθους αεροσκαφών και υλικού, για την αεροναυτιλία.
Στο Singapore Airshow, πρόκειται να παρουσιαστεί το νέο, με μικρή κατανάλωση καυσίμου,  787 Dreamliner της Boeing, του οποίου, ο πρώτος πελάτης είναι η Ιαπωνική εταιρεία, All Nippon Airways (ANA).
Ενώ η ανταγωνίστρια εταιρεία της Boeing, η ευρωπαϊκή Airbus, θα παρουσιάσει το νέο μεσαίου μεγέθους και μεγάλου βεληνεκούς, μοντέλο της A350 XWB το οποίο, είναι υπό εξέλιξη και έχει προγραμματισθεί να τεθεί σε λειτουργία μέχρι το 2014.
Σύμφωνα με τους αναλυτές, με την Ευρώπη βυθισμένη στη κρίση χρέους και τις ΗΠΑ να προσπαθούν να κερδίσουν έδαφος, για την οικονομική τους ανάκαμψη, οι κατασκευαστές αεροσκαφών, οι ενδιαφερόμενοι για τα συτήματα άμυνας και  αεροδιαστημικής ανά τον κόσμο, αναζητούν αγοραστές από τις αγορές της Ασίας.
Το Singapore Airshow, συνεχίζει να είναι το μοναδικό event το οποίο συγκεντρώνει τους κορυφαίους, στο χώρο της αεροπορικής κοινότητας, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται πολιτικοί και στρατιωτικοί ηγέτες.
Για το 2010, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των εταιρειών, έκλεισαν συμφωνίες αξίας υψηλότερης των US$10 δισεκατομμυρίων.
Η έκθεση θα παραμείνει αναοιχτή έως τη Κυριακή 19, Φεβρουαρίου, 2012.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.