Αρχική Ξενοδοχεία Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού: Η διατήρηση τους θεωρείται αναγκαία και επιβεβλημένη

Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού: Η διατήρηση τους θεωρείται αναγκαία και επιβεβλημένη

Επιστολή απέστειλλε η ξενοδοχειακή αλυσίδα, Spyrou Hotels & Companies, προς τον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Γιώργο Τσακίρη, στην οποία τονίζει τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν χιλιάδες  επαγγελματίες του τουρισμού, με την ενδεχόμενη κατάργηση των Προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού.

Συγκεκριμένα η επιστολή την οποία συνυπογράφουν, ο κ. Βασίλειος Σπύρου, Πρόεδρος της Εταιρείας Spyrou Hotels & Companies, καθώς και ο κ. Γιώργος Μιχάλης, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing, στην εταιρεία, τονίζει τα εξής:
 
“Σχετικά με την κατάργηση του Προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού”.
 
Αξιότιμε κε Γιώργο Τσακίρη,
 
Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να ενώσουμε και τη δική μας φωνή τόσο στη δική σας όσο και σ’ αυτές των χιλιάδων Επαγγελματιών του Τουριστικού Κλάδου της χώρας μας, σχετικά με την ενδεχόμενη κατάργηση των Προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού.
 
Η διατήρηση των σχετικών προγραμμάτων θεωρείται αναγκαία και επιβεβλημένη. Σε αντίθετη περίπτωση, χιλιάδες  επαγγελματίες  βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το φάσμα της αναστολής λειτουργίας των ξενοδοχειακών μας επιχειρήσεων κατά τη φετινή τουριστική περίοδο. Μια τέτοια εξέλιξη θα έχει καταστροφικές συνέπειες ειδικά σε μικρές κοινωνίες, όπως αυτής της Σκοπέλου στην οποία δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις μας.  
                          
Σας είναι ήδη γνωστό ότι η καλοκαιρινή τουριστική κίνηση στο νησί μας βασίζεται, σε μεγάλο ποσοστό, στα εν λόγω προγράμματα. Οι επιπτώσεις μιας τέτοιας αδιανόητης απόφασης είναι  ιδιαίτερα δύσκολο να εκτιμηθούν στην παρούσα φάση, θεωρούμε όμως πως θα είναι μη αναστρέψιμες για την επιβίωση των επιχειρήσεων αλλά και των απασχολουμένων σ’ αυτές.
 
Και καταλήγουνΕλπίζουμε και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.