Αρχική Αεροπορικά Νέα H easyJet υπόσχεται υποστήριξη για τη γνωστοποίηση του πανευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης...

H easyJet υπόσχεται υποστήριξη για τη γνωστοποίηση του πανευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112

H easyJet υπόσχεται υποστήριξη της Ευρωπαϊκής καμπανιά 112 (Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης) Η easyJet, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία του Ηνωμένου Βασιλείου, έδωσε υπόσχεση υποστήριξής για την Ευρωπαϊκή καμπάνια 112, Έκτακτης Ανάγκης. Η ημέρα του 112 γιορτάζεται κάθε χρόνο σε όλη την Ευρώπη στις 11 Φεβρουαρίου και είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση και τη γνωστοποίηση του πανευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν δεκάδες αριθμοί έκτακτης ανάγκης που χρησιμοποιούνται ανά την Ευρωπαϊκή Ένωση, ωστόσο, το 112 είναι ο μοναδικός αριθμός που επιτρέπει να έρθει κανείς σε επικοινωνία με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης -(ασθενοφόρο, πυροσβεστική, αστυνομία, κτλ) σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης κι αν βρίσκεται– δωρεάν!

Οι Αντιπρόεδροί της Ευρωπαϊκής Επιτροπής NeelieKroes και SiimKallas, μαζί με το Ίδρυμα του αριθμού 112, ξεκίνησαν μία πολύχρονη εκστρατεία προσκαλώντας δεκάδες εταιρίες μεταφορών (αεροπορικές, τρένα, πλοία, κτλ) να δημοσιοποιήσουν τον αριθμό 112. Την περσινή χρονιά, η easyJet ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρία που πρωτοπόρησε με τη χρήση των εν πτήση υπηρεσιών της, ώστε να συμβάλει στην προώθηση του αριθμού, κάτι που θα συνεχίσει να κάνει σε τακτική βάση, αυξάνοντας την προβολή του αριθμού μέσω της ιστοσελίδας της, των εταιρικών δραστηριοτήτων της και το περιοδικού “travelers” που διανέμει στις πτήσεις της.

Η easyJet, θα παρουσιάσει επίσης και ένα κυλιόμενο πρόγραμμα ανακοινώσεων που θα πραγματοποιούνται εν πτήση, στις περιόδους αιχμής σε περισσότερα από 600 δρομολόγια στην Ευρώπη.

 Η CarolynMcCall, ChiefExecutive της easyJet, δήλωσε: «Η easyJet ταξιδεύει περισσότερους από 55 εκατομμύρια ανθρώπους το χρόνο. Η ασφάλεια και η ευημερία των επιβατών μας είναι η ύψιστη προτεραιότητα μας. Τρεις στους τέσσερις Ευρωπαίους δε γνωρίζουν τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 και για αυτό το λόγο υποστηρίζουμε ενεργά αυτή τη σημαντική υπηρεσία ώστε να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητά της.»

Οι Αντιπρόεδροί της Ευρωπαϊκής Επιτροπής NeelieKroes και SiimKallas , πρόσθεσαν:

«Αυτή είναι η αρχή μίας μακρόχρονης εκστρατείας, για να γνωστοποιήσουμε αυτόν τον τριψήφιο πολύ σημαντικό αριθμό στους ανθρώπους που ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη, καθώς αυτά τα 3 ψηφία μπορούν να τους σώσούν τη ζωή. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που η easyJet έχει ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για να υποστηρίξει αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία»

Ο EmmanuelPaul, Πρόεδρος του Ιδρύματος 112, που εδρεύει στις Βρυξέλες έχει κάνει σκοπό της ζωής του την προώθηση του τριψήφιου αυτού αριθμού. Σε δήλωσή του ανέφερε:

«Κάθε χρόνο περισσότερα από 150 εκατομμύρια άνθρωποι ταξιδεύουν σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρέπει ΟΛΟΙ να γνωρίζουν τον αριθμό 112! Η ώρα να πάμε μπροστά είναι τώρα! Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλα 5 χρόνια για να μάθουν οι Ευρωπαίοι πολίτες τη σημαντικότητα των τριών αυτών ψηφίων!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.