Αρχική Εκθέσεις 7η HORECA 2012: Απίστευτη προσέλευση επαγγελματιών επισκεπτών!

7η HORECA 2012: Απίστευτη προσέλευση επαγγελματιών επισκεπτών!

Πραγματοποιήθηκαν με εξαιρετική επιτυχία τα εγκαίνια της 7ης HORECA 2012, της μεγαλύτερης έκθεσης για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση!
Κατά την τελετή των εγκαινίων, χαιρετισμό απηύθυναν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, κ. Γεώργιος Α. Τσακίρης και ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος και κήρυξε την επίσημη έναρξη της έκθεσης.  
Ο κ. Γερουλάνος κατά την ομιλία του προς τους εκπροσώπους των θεσμικών φορέων και των επαγγελματιών που έδωσαν το “παρών” στα εγκαίνια, τόνισε την ανάγκη συσπείρωσης του κλάδου. “Δεν θέλει πολύ για να καταλάβει κανείς ότι δεν είναι ώρα των πολιτικών – είναι η ώρα των επιχειρηματιών και των επαγγελματιών. Προσωπικά θεωρώ πως είναι πραγματική τιμή να υπηρετεί κανείς αυτό τον κλάδο. Έναν κλάδο στον οποίο Πολιτεία και ιδιώτες έχουν συνεργαστεί στενά για να πετύχουν αυτό που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Πέρσι ήταν μια πραγματικά καταπληκτική χρονιά και ευελπιστούμε πως το ίδιο θα συμβεί και το 2012”.
Το ίδιο ελπιδοφόρο ήταν και το μήνυμα του κ. Τσακίρη: “Έχω εντυπωσιαστεί από τον κόσμο, την προσέλευση – μένω άφωνος! Πιστεύω ότι η φετινή διοργάνωση της HORECA είναι ίσως το πιο σημαντικό μήνυμα που ακούμε, που βλέπουμε, που αισθανόμαστε αυτή τη χρονιά ως εκπρόσωποι της Τουριστικής Βιομηχανίας. Φαίνεται ότι κάποιοι διαισθάνονται πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα απ’ότι εμείς πιστεύουμε. Ελπίζουμε να ευοδοθούν οι προσδοκίες τους και να έχουμε μια πορεία τουλάχιστον ανάλογη με την περσινή”. Ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου αναφέρθηκε επίσης στο project του “Ελληνικού Πρωινού” που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος: “Ευελπιστούμε ότι το ‘Ελληνικό Πρωινό’ θα καθιερωθεί στα ελληνικά ξενοδοχεία, θα υπάρξει διασύνδεση με τον πρωτογενή τομέα και συγχρόνως με την κοινωνία”.
Η 7η HORECA 2012 θα συνεχιστεί μέχρι και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.