Αρχική Αεροπορικά Νέα Χάος το Σαββατοκύριακο στο Χίθροου, ματαιώθηκε μεγάλο μέρος των πτήσεων

Χάος το Σαββατοκύριακο στο Χίθροου, ματαιώθηκε μεγάλο μέρος των πτήσεων

Το χιόνι προκαλεί προβλήματα σε όλη τη Βρετανία. Δεκάδες ματαιώσεις πτήσεων. Πολικές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα.

Περίπου το ένα τρίτο των πτήσεων (400 περίπου), που είχαν προγραμματιστεί τη Κυριακή, 5, Φεβρουαρίου, στο αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο ματαιώθηκαν εξαιτίας της χιονόπτωσης, ανακοίνωσαν οι αρχές του αεροδρομίου.

Η απόφαση για ματαίωση των πτήσεων ελήφθη για “να μειωθεί η ταλαιπωρία των επιβατών εξαιτίας των χιονοπτώσεων και της κακοκαιρίας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Έκτακτο μετεωρολογικό δελτίο εκδόθηκε το Σάββατο για το μεγαλύτερο τμήμα της Βρετανίας. Χιόνια άρχισαν να πέφτουν στο Μάντσεστερ, που αναμένεται να φτάσουν τους 15 πόντους στην κεντρική και ανατολική Αγγλία.

Οι θερμοκρασίες από το βράδυ της Παρασκευής είναι κάτω από το μηδέν, ως τους -12,4 βαθμούς Κελσίου.

Στο αεροδρόμιο του Γκάτγουικ και του Στάνστεντ οι πτήσεις πραγματοποιήθηκαν κανονικά μετά από μικρή διακοπή το Σάββατο εξαιτίας του χιονιού.

Το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ, το μεγαλύτερο της κεντρικής Αγγλίας, έκλεισε τη Κυριακή τους διαδρόμους του.

Τη Δευτέρα 6, Φεβρουαρίου, ανακοινώθηκε ότι όλες οι πτήσεις θα γίνουν κανονικά. Ίσως να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις λόγω της χθεσινής ματαίωσης των πτήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.