Home Τουριστικά Γραφεία Ο Thomas Cook, πουλάει τη θυγατρική του στις Ινδίες

Ο Thomas Cook, πουλάει τη θυγατρική του στις Ινδίες

Τα καταστήματα της Thomas Cook στον αγώνα για επιβίωσηΟ Thomas Cook, λόγω των απωλειών της τάξης των £ 91 εκατομμυρίων το πρώτο τρίμηνο, οι οποίες οφείλονται στις συνεχιζόμενες κρίσεις στην ευρωζώνη και τη Μέση Ανατολή, σχεδιάζει την πώληση των επιχειρήσεων του στην Ινδία.

Ο Thomas Cook δήλωσε ότι είχε καταφέρει να διατηρήσει το μερίδιο αγοράς, και έχει δει μια βελτίωση στις κρατήσεις από την αρχή του έτους.

Ο διευθύνων σύμβουλος, είπε: “Έχω ενθαρρυνθεί από το ότι αυξήθηκαν οι κρατήσεις μας, ιδιαίτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τόσο για το χειμώνα και καλοκαίρια παραμένει σε γενικές γραμμές σταθερή. “

“Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά για την αναδιάρθρωση της επιχείρησης στην Αγγλία καθώς και τη στρατηγική επανεξέταση του Ομίλου.”
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αναθεώρησης για τη μείωση του χρέους, ο Thomas Cook αποφάσισε να πουλήσει τη θυγατρική του στις Ινδίες. “Αυτή η κίνηση είναι πέρα από τα ήδη ανακοινωθέντα του προγράμματος διάθεσης  μη βασικών περιουσιακών στοιχείων όπου έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο», πρόσθεσε ο Weihagen.
Συνολικά οι κρατήσεις της επιχείρησης στην Αγγλία είναι στο μείον 1% για το καλοκαίρι, αν και οι πωλήσεις μέσω των ειδικών και ανεξάρτητων επιχειρήσεων είναι αυξημένες κατά 18%. Η κίνηση στο Hotels4U και τη Medhotels πάει καλλίτερα από το προηγούμενο έτος, η Neilson επωφελείται από την χειμερινή σεζόν για σκι και η Gold Medal ανακάμπτει υπό νέα διοίκηση.
Οι κρατήσεις στα προϊόντα του Thomas Cook, είναι αυξημένες κατά 7% και ελπίζει, ότι θα φτάσει το στόχο του 25%, το καλοκαίρι του 2012.
Η εταιρεία έχει ήδη μειώσει τη δυναμικότητά της κατά 11%. Η βελτίωση της απόδοσης των συστημάτων διαχείρισης, μαζί με πιο ολοκληρωμένα συστήματα τιμολόγησης στα κανάλια διανομής του, είχε πολύ καλά αποτελέσματα.
 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.