Αρχική Τοπικά Ν. Βολάκος: Ο Δήμος Σαρωνικού Υπερέβη τα όρια της δικαιοδοσίας του, για...

Ν. Βολάκος: Ο Δήμος Σαρωνικού Υπερέβη τα όρια της δικαιοδοσίας του, για απευθείας αναθέσεις

ΣΝ. Βολάκος: Ο Δήμος Σαρωνικού Υπερέβη τα όρια της δικαιοδοσίας του, για απευθείας αναθέσειςτη συνεδρίαση της 1, Φεβρουαρίου του ΔΣ του Δήμου Σαρωνικού, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Βολάκος επανέφερε το θέμα της απευθείας ανάθεσης έργου 24.538 ευρώ για τη μεταφορά και διαχείριση φυτικών αποβλήτων στην παράνομη χωματερή (ΧΑΔΑ) της Παλαιάς Φώκαιας, που αποφασίστηκε και αναρτήθηκε στο «διαύγεια» και της Ένστασης που κατέθεσαν πολίτες του Σαρωνικού και ο κ. Βολάκος, στον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, με κοινοποίηση στην Εισαγγελία Αθηνών, κατά αποφάσεως του δημάρχου Σαρωνικού.

Ο κ. Βολάκος ρώτησε τον δήμαρχο, ποια είναι η τύχη αυτής της σύμβασης και αν ανακλήθηκε.

Σύμφωνα με το υπ’αρ.26655\2011 έγγραφο του Δήμου ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, εκλήθη ο εργολάβος, κ. Τοπάλογλου να προσέλθει στο Δημοτικό Κατάστημα για την υπογραφή της σύμβασης.

Ο εργολάβος είναι εγκατεστημένος και διαχειριζόταν την χωματερή όλο τον προηγούμενο χρόνο, όπως και τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια (2006 – 2010), με απευθείας αναθέσεις του κουνιάδου του, Μανώλη Τσαλικίδη ως προέδρου της κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας.

Όπως έχει δημοσιεύσει ο attikosparatiritis.wordpress.com,  ο αντιδήμαρχος Μ. Τσαλικίδης έχει δηλώσει σε γραπτή ανακοίνωση ότι είχε άγνοια της απόφασης του δημάρχου και έχει υπαινιχθεί ότι ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γ. Σοφρώνης προώθησε την ανάθεση στο γαμπρό του Ι. Τοπάλογλου, προκειμένου να τον πλήξει πολιτικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.